Murinjo, da li bi i danas zagrlio Pjulisa?

Autor: Miloš Marković
utorak 19.05.2015.
08:48
Izvor: Sportske.net

Veliki su prijatelji Murinjo i Pjulis, ali znajući Portugalca ovaj zagrljaj bi mu danas preseo.

Beta/AP Photo/Bogdan Maran
Beta/AP Photo/Bogdan Maran

Povezane vesti

Čelsi je poražen, utakmica po londonski klub nije imala takmičarski značaj, ali niko ne voli da gubi.

Interesantno je napomenuti, čitali ste to kod nas i sinoć, io je ovo četvrti poraz ekipe Žozea Murinja u sezoni, a zanimljivo da je sva četiri poraza doživeo od menadžera čije prezime počinje na slovo P.

Maurisio Poketino ga je pobedio u Premijer ligi, baš kao i Toni Pjulis i Alan Pardju, dok ga je iz FA kupa izbacio menadžer Bredforda, Fil Parkinson.

Pre meča, Murinjo se zdušno pozdravio sa svojim dobrim drugom Pjulisom, dva menadžera su razmenila nežnosti u tunelu, nema sumnje da takmičarski izuzetno nastrojen Murinjo danas ovaj video gleda sa obrvama spuštenim do nosa.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 19.05.2015
13:16

On je nula od trenera, kao i od coveka. Ne moze tako lako da prihvati poraz. Van Gal je, nije da hvalim, ali je cestitao i Pirsonu, i Kumanu, i Monku, i Pjulisu, cak i Murinjo nakon poraza svog tima. Treba da se malo ugleda na njega.

avatar
Roči Salamanka
Tuesday, 19.05.2015
20:51

Van Gal cestitao Murinju na pobedi? Cisto sumnjam....

avatar
Tuesday, 19.05.2015
21:31

Ne moras da verujes. Pogledaj pregled kola Premijer lige kad su igrali Celsi i Junajted. Na kraju dela vezanog za ovaj derbi, Van Gal je izjavio da zeli da cestita protivnicima na trijumfu, a prvenstveno Murinju. Dodao je da se divi tom coveku kako citavu utakmicu moze da odigra ''bunker''. Van Gal je veci trener veceg kluba od Murinja.

avatar
Poetry in motion
Tuesday, 19.05.2015
09:45

Ponavljam, pa po ovom zagrljaju se vidi da smo im dali bodove. Zar bi Posebni izasao sa rezervnim timom i jurio pobedu? Ne znam cemu galama, ocigledno pustena utakmica, cuvaju se glavni igraci rod povreda, tela su vec pri kraju snage, povrede su sad najvise moguce. Prosto. I da njih dvoje igraju 3 za 3, sto znaci sledece sezone Pjulis nama daje utakmicu za titulu, pa kad je osvojimo onda mi njemu, i tako u krug...