Murinjo brani Kvadrada: "Treba mu vremena"

Autor: Miloš Marković
nedelja 22.02.2015.
12:20
Izvor: Sportske.net

Menadžer londonskog tima stao je u odbranu svog fudbalera.

Beta/AP Photo/Rui Vieira
Beta/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Svetla reflektora su nakom remija sa Barnlijem pala na HUana Kvadrada, koji se nije preterano istakao kako bi se očekivalo.

Ipak, Žoze Murinjo odbija da kritikuje svoje novo pojačanje, ističe da je Kolumbijcu neophodno vreme kako bi se adaptirao na novu sredinu.

"Kvadrado se još navikava.", rekao je Murinjo.

Poznato je da fudbaleri iz Južne Amerike posebno mogu da imaju problema u Premijer Ligi, naročito prilikom adaptacije na vreme, jezik, Murinjo ne sumja da će njegov pulen uskoro biti pravi.

"Treba mu vremena da se navikne na sve."

"Tempo je drugačiji u Italiji, intenzitet utakmica takođe. U Fiorentini je igrao samo po krilu, ovde će morati da se kreće po celom terenu i zalazi u prostor u kome nije igrao do sada. Iskreno smatram da trenutno ne gledamo pravog Kvadrada jer momku treba vremena da se navikne."
, rekao je Murinjo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 22.02.2015
13:33

treba mu vremena da se privikne,ipak Serija A je mnogo mnogo slabija nego PL :D zato treba coveka razumeti i za mesec dana ce igrati kao lud :D

avatar
INTERnacionalista
Sunday, 22.02.2015
14:43

..kako ne,vidim ovi igraci iz Engleske procvetase u Seriji A isparise ko tecni azot,dok vidim u Engleskoj Krkic igra odlicno a u Romi se nije sastavljao sa loptom,onaj Italijan iz Sautemptona gola nikad u Italiji dao nije a na ostrvu je medju boljim napadacima,evo Podolski u Interu jos gola ne vidja a u Engleskoj kad god bi usao dao bi gol il asistirao, Kutinjo nije mogao loptu primit u Italiji a u Liverpulu je nosioc igre..

avatar
disqus_x1K1l9tTmS
Tuesday, 24.02.2015
08:58

jeste,bolja je serija A...decko smesan si sa glupim ''argumentima'' ne verujem da cak i pokusavas da dokazes da mogu da se i porede cak,serija A jaca malo od holandske lige

avatar
Lazalaza
Sunday, 22.02.2015
17:41

krkic je bio mladji mnogonpele takodje mladji mnogo u losoj ekipinpodolski nije uopste davao toliko golova i asistencija zato je i otisaonkutinjo je u interu igrao sa 17 godina nrazmisli malo pre nego sto pricas

avatar
StormyLBZ
Sunday, 22.02.2015
15:37

Totalno si u pravu, pa zato englezi i igraju samo u PL, nigde drugde se nemogu spojiti

avatar
junior dos santos(ex vince carter)
Sunday, 22.02.2015
15:30

pa zato tores nije resetao u celziju kad je doso iz liverpula jer je morao da se privikne na ligu,ipak je pre toga igrao u slabijoj ligi i nije mogao da se privikne,nesto slicno kao i felaiini u junajtedu kad je dosao iz evertona ili kerol iz njukastla u liverpul ili gilardino iz parme u milan,ali bitno da su se mane i kramaric odmah adaptirali iz jake austrijske odnosno hrvatske lige,suerez,boni,van persi,eriksen iz holandske,ne brini sve je to do liga :)))

avatar
junior dos santos(ex vince carter)
Sunday, 22.02.2015
15:24

tako je bratanac :))