Murinjo, a što ti ne gledaš Ligu šampiona?

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 23.04.2015.
10:19
Izvor: Sportske.net

Sinoć, kada smo svi sedeli uz TV, menadžer Čelsija je takođe gledao fudbal, ali uživo!

Beta/AP Photo/Matt Dunham
Beta/AP Photo/Matt Dunham

Povezane vesti

Žoze Murinjo je svojevremeno rekao da gleda fudbal po ceo dan, međutim izgleda da je rešio da to radi uživo. Nije gledao mečeve Lige šampiona, ni svoj bivši klub Real, niti duel Monaka i Juventusa.

Umesto toga, Žoze je sa sinom bio na meču koji je igrao mladi tim Fulama protiv Portoa u jednom omladinskom međunarodnom takmičenju.

Portugalac je naravno bio podeljen, između nekadašnjeg kluba i činjenice da je njegov sin golman u mlađim kategorijama Fulama.

U svakom slučaju, menadžer Čelsija je bio glavna zvezda, Porto je dobio sa 3:0, istim onim rezultatom kojim su "Zmajevi" slavili u finalu Lige šampiona 2004. protiv Monaka, sa Murinjom na klupi.

Liga šampiona?

Šta to beše, pitaju se engleski klubovi...

Murinjo

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 23.04.2015
13:57

Polako, ljudi, polako. Svi veci engleski klubovi su prolazili kroz fazu formiranja nove ekipe, pa i ne cude losi rezultati. Sledece sezone se vraca Junajted, a nadam se da ce i Liverpul zavrsiti pre one plastike Sitija, pa da ponovo u LS gledamo ''veliku englesku cetvorku'' :)

avatar
MSSZRMK
Thursday, 23.04.2015
14:59

Koje formiranje nove ekipe?nCelsi vec imao kostur tima, Liverpul takodje pa i Siti najvise. nArsenal je doveo samo Sanceza.

avatar
Thursday, 23.04.2015
15:13

po engleski fudbal bolje da udje siti jer ce liverpul opet ispasti u grupi