Murinjo: "A kada sam vam pričao da FIFA namešta..."

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 08.06.2015.
09:00
Izvor: Sportske.net

Žoze Murinjo nije ispustio priliku da nas podseti da je prvi ukazao na neregularnosti u FIFA.

Beta/AP Photo/Rui Vieira
Beta/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Istina, to se desilo 2012. na izboru za najboljeg trenera sveta. Titulu je odneo Del Boske koji je postao prvak Evrope sa Špancima, ali je Murinjo tvrdio da je glasanje namešteno.

"Još tada sam vam rekao, nebitno je što se tiče titule, ali ako su to sposobni da nameste, šta je tek sa važnim stvarima", kaže Portugalac.

On je bio drugi, iza španskog selektora, ali je tvrdio da ga je zvalo nekoliko igrača i da mu je reklo da je glasalo za njega, ali da je onda videlo da su podaci FIFA drugačiji.

Jedan od njih je Goran Pandev. On je javno rekao da tako nije glasao, ali je FIFA publikovala listić. Ipak, ostala je sumnja, pominjan je i makedonski savez, a cela priča dobila je gorak ukus.

"Izgubio sam za par poena", smeje se Murinjo danas i ponavlja da mu je već tada bilo jasno kako funkcioniše FIFA i na šta je sve spremna.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
SrdjanMaksa
Monday, 08.06.2015
17:13

Ne znam kako vi ali, prosto obožavam mr. Posebnog :-)

avatar
Los Vikingos
Monday, 08.06.2015
14:34

Nekada sam se nervirao zbog nepravde koju cini FIFA, ali danas je sve ok, opusten sam sto se tice toga, jer para vrti tamo gde burgija nece i mi tu ne mozemo nista.

avatar
ppera 1
Monday, 08.06.2015
14:14

I ja sam znao još 2010. da FIFA namešta. Mene tada nisu ni pomenuli, a kamoli mi uručili neku nagradu... :-D

avatar
AdrovicEsad
Monday, 08.06.2015
13:23

Prevodioc postao veliki trener, mnogo mudar i lukav, sigurno mu novinari i televizija pomazu, jer da nije njih ne bi bio tamo gdje je. Zasto? Pa zar ne postoji novinar u svijetu da mu postavi pitanje kako Gospodine Murinjo vi kao trener Reala ostanete bez trofeja a imate najskuplju ekipu u svijetu i trenirate ih tri godine, a na drugoj strani Atletiko bolji od Reala. Gospodine Murinjo vi ste dosli u Celzi niste nista osvojili prve godine ali ste ove godine osvojili bzaslugama konkurenata koji su patili cijele godine od povreda, a da nije ovo tacno zasto vas Atletiko i PSG razvalise u LS; da da da oni vas Razvalise kao Barsa kad ste bili trener Intera ili kad ste bili trener Porta, A STA JE ONADA PROBLEM I SUSTINA; VI STE GOSPODINE MURINJO LOTO TRENER; VI NIKAD VNISTE IMALI IGRU,

avatar
Marcos Alonso
Monday, 08.06.2015
12:49

Postoje 2 stranenona koja ne bude na kraju u pravu ,i druga na kojoj je Zoze Murinjo :)

avatar
Poetry in motion
Monday, 08.06.2015
10:31

Postovanje za Murinja. Uvek izmisli toplu vodu.

avatar
Иван Кузељевић
Monday, 08.06.2015
09:57

Svima je jasno da se tu mulja, al' šta vredi.