''Murinjo 007'' prekršio pravila, varao ''kao loš student na ispitu''

Autor: Lazar Mitrović
nedelja 08.11.2015.
14:04
Izvor: Sportske.net

Slika govori više od hiljadu reči.

BETA/AP Photo/Rui Vieira
BETA/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Čelsi tone sve dublje ove sezone i na jučerašnjem meču su zabeležili i sedmi poraz ove sezone.

'Plavci' su na 'Britaniji stadionu' bili lišeni pomoći svog menadžera, koji je bio osuđen na jedan meč suspenzije, nakon incidenta na utakmici protiv Vest Hema.

Čelsi su na jučerašnjem meču predvodili portugalčevi asistenti, Stiv Holand i Rui Faria, dok je 'Posebni' meč posmatrao iz obližnjeg hotela.

Na jučerašnjem meču Murinjo možda nije bio fizički prisutan na terenu, ali je itekako tu bio 'duhom' i kreirao taktiku tokom meča. Deluje da ne postoji način da se on onemogući da bude u kontaktu sa svojim saigračima.

Engleski novinari su objavili slike, na kojima se na klupi 'Plavaca' vide uređaji, za koje se sumnja da su bili korišćeni za komunikaciju sa Murinjom, iako je ranije obećao da neće varati na taj način.

mourinho

mourinho

mourinho

Porazom od Stouka, 'Plavci' su potonuli dublje i sada se nalaze 'u ambisu', a Mančester
Siti bi danas mogao da im pobegne na nedostižnih 17 bodova zaostatka.

Poslednji put kada je Čelsi imao ovako loš start i zabeležio 7 poraza u prvih 12 kola, ispao je iz lige, i to davne 1979. godine.

Očekuju se detaljni razgovori sa vlasnikom kluba sa 'Stamford bridža', oko dalje sudbine 'Posebnog' na klupi tog kluba, ali on i dalje ima podršku velikog dela navijača, koji su juče, za vreme i nakon meča, uzvikivali njegovo ime, i nosili maske sa njegovim likom.

mourinho

mourinho

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
I am back
Monday, 09.11.2015
00:05

podrska murinju!

avatar
Carina
Sunday, 08.11.2015
15:15

Koliko su svi fascinirani svakim njegovim postupkom, pa 20 posto manje vesti bi bilo u novinama da nije njega, a svaku vest o njemu pomno prate milioni. Zoze jedan jedini, specijalni, najbolji aktivni trener na svetu!

avatar
Drogba11Didier
Sunday, 08.11.2015
21:25

Ubica fudbala.

avatar
Drogba11Didier
Monday, 09.11.2015
00:24

Niko nije rekao da je tika taka dobra. Ali sa timom kao sto je Celsi igrati onako..i sad,a i prethodne 2 sezone. Svako teze gostovanje se branimo,svaki derbi..ne daj boze da povedemo 1:0,odma svi nazad..

avatar
Carina
Sunday, 08.11.2015
23:16

Ja ne pamtim fudbal koji mi se svidjao jos od Hajnkesovog Bajerna. Tiki taka je po mom misljenju vise unakazila fudbal nego autobus jer je autobus nastao kao odgovor na maltretiranje publike i protivnika milijardom pasova najblizem saigracu.

avatar
lamps8
Sunday, 08.11.2015
15:08

haha brat jose nadam se da ce ostati na klupi,odlican je menager tim se juce malo probudio sada sledi serija laksih utakmica nadam se da ce tu izvaditi situaciju ali ne verujem da ce roman imati strpljenja.