Munir prebačen u B tim Barse!

Autor: Janko Glavonjić
subota 17.01.2015.
16:06
Izvor: Sportske.net

Munir El Hadadi, posle zvezdanog početka sezone, sada će ponovo braniti boje Barse B u Segundi.

Beta/AP Photo/Alvaro Barrientos
Beta/AP Photo/Alvaro Barrientos

Povezane vesti

Munir El Hadadi je sjajno započeo sezonu i popunio prazninu dok Luisu Suarezu nije istekla kazna. Mladi fudbaler Barselone je tada skrenuo pažnju fudbalske Evrope na sebe golovima i atraktivnom igrom, ali je posle isteka suspenzije Suareza imao sve manje prostora za igru.

Barselona B je u problemima u Segundi. Posle nekoliko sezona gde je B tim Barse uglavnom bio pri vrhu, čak bi izborili promociju da je to tehnički moguće (B timovima je zabranjeno da igraju u Primeri), sada se nalaze na 18. mestu i trenutno se bore za opstanak.

U Barseloni su procenili da bi Munir mogao puno da im pomogne, dobije minutažu koja mu je potrebna i ujedno uvede Barsu B u mirnije vode.

Del Boske ga takođe zaobilazi, Alkaser igra sjajno i teško je očekivati da već sada ima mesta za Munira, ali u Barsi smatraju da će mladi fudbaler, ako pokaže svoju najbolju formu u B timu, naći svoj put i do reprezentacije Španije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Genclerbirligi
Saturday, 17.01.2015
17:59

Eto, baš kao što sam i govorio a Barsini fanovi me pljuvali. Ima on još mnogo pasulja da jede minimum 5 godina pre no što bude prismrdeo prvoj postavi, a kamoli da postane superstar. Ako je uopšte toliko talentovan, naravno.