Mulić: "Debitantski gol rođendanski poklon majci"

Autor: Beta Beta
nedelja 24.01.2016.
11:35
Izvor: Beta

Srpski reprezentativac Fejsal Mulić doneo je bod Muskronu na svom debitantskom nastupu, a pogodak je posvetio majci koja je u subotu proslavila rođendan.

rmp-foot.be
rmp-foot.be

Povezane vesti

Srpski fudbaler Fejsal Mulić rekao je danas da je presrećan zbog gola na debiju u Muskronu, kojim je toj belgijskoj ekipi doneo bod u prvenstvenoj utakmici protiv Lokerena.

"Ovo je nešto najlepše što može da se dogodi fudbaleru. Novi trener Glen de Buk mi je pružio šansu, iako sam samo dva dana trenirao sa ekipom. Hrabrost mu se isplatila", rekao je Mulić.

Muskron je na svom terenu, u 23. kolu belgijske Pro lige, odigrao 1:1 sa Lokerenom. Mulić je ušao u igru u 57. minutu umesto Marka Šćepovića, a u strelce se upisao minut pre kraja.

"Moja mama je u subotu slavila rođendan, taj gol poklon za nju. Imam veliku podršku i od mojih Novopazaraca, mnogi su me zvali pre i posle utakmice. To mi puno znači", naglasio je Mulić.

Mulić je sredinom ove nedelje potpisao jednoipogodišnji ugovor s Muskronom, u koji je stigao iz  kluba Minhena 1860.  Belgijski klub je na pretposlednjem mestu u elitnoj ligi, a u sledećem kolu gostovaće Ostendeu.

"Za saigrače imam odlične fudbalere, pružili su mi podršku. Raduje me i sjajna atmosfera na stadionu. Posle boda protiv Lokerena, već na sledećoj utakmici pokušaćemo da dođemo do celog plena", kazao je Mulić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke