'Mrtva trka' Čelsija i Mančester Sitija

Autor: Boban Filipović
nedelja 28.12.2014.
20:15
Izvor: Sportske.net

Zanimljiva statistička informacija vezana za Premijer ligu je da su trenutni lider šampionata i aktuelni branilac titule šampiona osvojili isti broj bodova u 2014. godini!

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

I 'Plavci' i 'Građani' su u kalendarskoj godini koju polako ispraćamo sakupili po 88 ligaških bodova.

Na polovini sezone lider na tabeli Čelsi ima tri boda prednosti od prvog pratioca Sitija.

Zanimljivo, u tekućoj sezoni i jedni i drugi su postigli po 41 gol i kreirali 259 prilika.

Već prvog dana 2015 godine na programu je 20. kolo Premijer lige, Murinjova četa gostuje Totenhemu na 'Vajt Hart Lejnu', dok Pelegrinijevim pulenima na 'Etihad' dolazi Sanderlend.

Na osnovu prikazanog do sada, ove dve ekipe slove za najveće favorite za osvajanje Premijer lige, kao što je uostalom bio slučaj i pres start sezone.

siti celsi

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Carina
Sunday, 28.12.2014
21:31

Bilo bi mnogo grdje da je Siti pobedio. Sad ce se videti da li siti ima mentalitet za titulu i da li i kako moze da odgovori na ovaj tezak kiks. Naravno, mi moramo da pobedimo Totenhem, sto nece biti lako, sudeci po onome sto sam video danas.

avatar
Tomas Rosicky
Sunday, 28.12.2014
23:30

Bozicno ludilo meni nista ne znaci.Totenhem i Arsenal ulaze u formu, mogu da izvuku remi tu su jos MUN Siti i Liverpul kao potencijalni protivnici koji mogu Celsiju oduzeti titulu, jos ako se povredi Azar...

avatar
MANUTD
Monday, 29.12.2014
00:39

$iti svakako ima mentalitet za titulu, ovi igraci pod ovim trenerom su je vec osvojili ako si zaboravio, a pitanje je ima li cel$i mentalitet za to s obzirom na to da vec par godine poste, a ni Murinjo jos nista nije osvojio sa njima.