Mrđa pogađa ali Omija "tone"!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 16.08.2014.
17:15
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac Dragan Mrđa nastavio je da rešeta protivničke mreže u Japanu ali njegovom timu očajno ide i nakon novog poraza nalazi se na pretposlednjoj poziciji u J1 Ligi.

ardija.co.jp
ardija.co.jp

Povezane vesti

Bivši napadač Crvene zvezde Dragan Mrđa preselio se tokom leta u japansku Omiju u kojoj je nastavio svoj golgeterski niz koji je napravio nastupajući u Jelen Superligi.

Dragan Mrđa u subotu je postigao svoj četvrti pogodak na šestom odigranom meču u dresu Omije, ali je njegov tim upisao novi poraz.

Omija je na gostovanju u Nigati, ekipi Albireksa, poražena rezultatom 2:1 (1:0) a Dragan Mrđa postigao je izjednačujući pogodak za svoj tim u 61. minutu.

Gol koji je srpski internacionalac postigao na ovom susretu ipak nije bio dovoljan Omiji da izbori makar remi jer je domaćin stigao do sva tri boda pogotkom Suzukija u 88. minutu.

Nakon današnjeg poraza Omija je pala na pretposlenju poziciju na tabeli japanskog šampionata i ima svega 16 osvojenih bodova posle 20 odigranih kola.

Osmu utakmicu za redom tim Dragana Mrđe ne zna za pobedu pa nema sumnje da će srpski internacionalac imati još mnogo posla kako bi svojim golovima pokušao da pomogne Omiji da izbori opstanak u J1 Ligi.

Ne propustite