Može li Barnli da preživi pakao?

Autor: Boban Filipović
ponedeljak 09.02.2015.
17:42
Izvor: Sportske.net

Ekipa koja je nakon 24. kola Premijer lige prva iznad crte imaće vraški težak posao da ostane u eliti. Razlog je paklen raspored.

Beta/AP Photo / Martin Rickett, PA
Beta/AP Photo / Martin Rickett, PA

Povezane vesti

U sledećih osam kola Barnli će morati da deli megdan sa ekipama iz gornjeg dela tabele i iz tog razloga ostrvski mediji svrstavaju ovaj klub kao glavnog favorita za ispadanje.

Evo i zbog čega.

U naredna dva kola Barnli će gostovati na 'Old Trafordu' i 'Stamford Bridžu', potom mu dolazi Svonsi, a onda sledi gostovanje na 'Enfild Roudu' u prvoj sedmici marta.

Nakon toga, gost Barnlija će biti aktuelni šampion Mančster Siti, pa onda četa Šona Diša ide na noge Sautemptonu na 'Sent Meri'.

Početak aprila je rezervisan za duele sa klubovima iz severnog Londona,Totenhemom i Arsenalom, oba kod kuće, na 'Tarf Muru'.

Ovom paklu od rasporeda u narednih osam utakmica treba dodati i meč sa Evertonom na 'Gudison Parku'. Istina je da 'Karamele' nisu u gornjem delu tabele, ali to je ekipa koja tradicionalno igra bolje u finišu sezone.

Barnli će dobiti rivala 'po meri' tek krajem aprila kada mu u goste dolazi aktuelni fenjeraš Lester Siti.

U poslednja četiri gola, Barnli najpre gostuje Vest Hem Junajtedu i Hal Sitiju, pred svojom publikom se 'ispisuju' mečom protiv Stouk Sitija, a sezonu završavaju gostovanjem u Birmingemu na 'Vila Parku'.

Verujete li da simpatični Barnli može da ostane premijerligaš?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Lucifer
Monday, 09.02.2015
18:56

Tesko da se mogu izborit za opstanak, iako bih licno volio nekako su simpaticna ekipa zaista, vise bih volio recimo da ispadne Sunderland koji svake sezone se izvuku na itekako hinjski nacin, recimo bod-dva il cak gol razlika!