Motiv više Didijea Drogbe

Autor: Boban Filipović
sreda 11.03.2015.
19:18
Izvor: Sportske.net

Rasni golgeter iz Obale Slonovače bi večeras mogao da odnese prevagu na stranu 'Plavaca' protiv Pari Sen-Žermena. Nije reč samo u iskustvu, ulogu igraju još neki faktori, videćemo da li će Murinjo to uzeti u obzir.

Beta/AP Photo/Matt Dunham
Beta/AP Photo/Matt Dunham

Povezane vesti

Prvi faktor koji nikako ne treba zanemariti je to da je danas 'Drogbin dan'.

Didije danas slavi 37. rođendan, nema sumnje da će biti posebno inspirisan da zablista protiv Pari Sen-Žermena ukoliko dobrije priliku da zaigra.

Osim toga, ne treba zanemariti činjenicu da je Drogba 2004. godine stigao na 'Stamford Bridž' iz Olimpika iz Marseja, najljućeg rivala 'Svetaca' iz francuske prestonice.

To bi mogao da bude ekstra motiv ne samo za 'Zver', već i za Loika Remija, koji je pre dolaska na ostrvo takođe branio boje slavnog kluba sa 'Velodroma'.

Ipak, bilo bi prilično iznanađujuće da Žoze Murinjo nekog od njih dvojice stavi u startnu postavu pre Dijega Košte. Mada, sa 'Posebnim' se nikad ne zna. Možda Portugalac zaigra na kartu specijalne motivacije Drogbe i Remija.

Revanš meč 1/8 finala Lige šampiona izemeđu Čelsija i Pari Sen-Žermena igra se večeras na 'Stamford Bridžu' od 20:45h. Prvi duel na 'Parku Prinčeva' završen je rezultatom 1:1.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke