Moskovski derbi za pamćenje, Pejčinović slavi!

Autor: Nikola Miloradović
subota 19.08.2017.
18:35
Izvor: Sportske.net

Spartak je ugostio Lokomotivu u okviru sedmog kola ruske Premijer lige, na kraju su gosti uspeli da odnesu sva tri boda nakon velikog preokreta.

EPA/MAXIM SHIPENKOV
EPA/MAXIM SHIPENKOV

Povezane vesti

Neverovatan susret viđen je na "Otkritje areni" u Moskvi.

Lokomotiva je savladala domaći Spartak sa 3:4 (2:0) iako su nakon 45 minuta imali dva gola zaostatka.

Poveli su domaći golom Glušakova u 30. minutu, da bi 13. minuta kasnije bivši igrač Šahtjora i Milana Luiz Adrijano duplirao prednost Spartaka.

Ipak, Samedov pravi glupost u sudijskoj nadoknadi prvog dela igre, dobija drugi žuti karton i ostavlja svoje saigrače na cedilu pred drugih 45 minuta.

To su gosti odmah iskoristili, Barinov je bio strelac u 48. minutu, na asistenciju bivšeg reprezentativa Portugalije Manuela Fernandeša.

Nekih 20 minuta kasnije, novi šok, gosti dolaze do izjednačenja. Fernandeš opet u ulozi asistenta, strelac ovoga puta Mirančuk.

Igrao se 83. minut, kada je Kolomejtsev potpuno utišao domaću publiku, postigao je gol na asistenciju iskunog Džefersona Farfana i doneo preokret Lokosima.

Novi šok usledio je u prvom minutu nadoknade, kada je viđena prava majstorija Manuela Fernandeša. On se poigrao sa fudbalerima Spartaka na oko 30 metara od gola domaće ekipe, a onda uputio strahovit udraca, koji golman Spartaka nije mogao da ukroti te je Lokomotiva došla do dva gola prednosti, a Fernandeš do epiteta apsolutnog heroja ovog susreta.


Amazing Goal Fernandes Spartak Moscow 2-4... by hdlivegoals

Ipak, tu nije bio kraj uzbuđenjima, Kinsi Promes je promešao odbranu Lokosa manje od 60 sekundi kasnije i postigao sjajan gol za 3:4, ostao je tračak nade domaćem sastavu da može do boda.

U tome ipak nisu uspeli, te je Lokomotiva upisala veoma važan trijumf u moskovskom derbiju.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke