Moratina "perla" za +14 Juventusa!

Autor: Boris Jovanović
subota 14.03.2015.
19:55
Izvor: Sportske.net

Dosada na Siciliji, mladi Španaca napravio potez utakmice, dovoljan za novu pobedu Juventusa koji je više razmišljao o Dortmundu nego Palermu. Ipak i pored toga "Bjankoneri" otišli na +14 u odnosu na Rome.

Beta/AP Photo/Alessandro Fucarini
Beta/AP Photo/Alessandro Fucarini

Povezane vesti

Prava fudbalska dosada na "Barberi". Juventus bez nekolicine najboljih, ali sa Tevezom od početka, imali su gosti inicijativu, ali nisu ozbiljnije ugrozili iskusnog Sorentina.

Tevez je probao da iznenadi golmana Sicilijanaca sa tridesetak metara, bilo je još nekoliko udaraca prema golu domaćih, ali nijedan u okvir u prvom delu.

Bufon se dosađivao, Dibala i Vaskez mu nisu ni pripretili.

Ista slika u nastavku, Juventus ofanzivniji, ali ponovo je to bila jalova inicijativa. Probao je ponovo Tevez iz slobodnjaka, Vidal upropastio jedan obećavajući kontranapad, a onda je na scenu stupio Alvaro Morata.

Mladi Španac je zamenio zemljaka Ljorentea, izborio se za poziciju i dvadesetak minuta pre kraja pogodio suprotan ugao Sorentina. Lep gol, sedmi za nekadašnjeg napadača Reala u Seriji A.

I to je bilo sve, na kraju 1:0 za Juve u nezanimljivoj utakmici Juve je igrao koliko je dovoljno za pobedu, otišao na +14 u odnosu na Romu i sačuvao snagu za mnogo važniji meč, onaj protiv Dortmunda u sredu uveče na "Vestfalenu" kada će probati da sačuva 2:1 iz prve utakmice u Torinu i plasira se u četvrtfinale Lige šampiona.

Gol Morate možete videti ovde.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JuventusMladost
Saturday, 14.03.2015
21:07

Bukvalno sa drugim timom smo dobili jednu od ekipa koja je najjaca na domacem terenu u seriji a. To je taj Dybala kojeg trazi pola Evrope, Decko se nije video pored naseg zida. Sa Barzaljijem gol Juventusa neprobojan, Morata za duplo manje vremena na terenu pokazao vise od Ljorentea... Smrzo se mali klub iz Rima koji se nado tituli, -14 .. mogu da zamislim kako je ovima dole milan inter itd. Malo vremena za odmor ali bice spremni za milionere, samo koncentrisano ... #FinoallafineForzaJuventus1897!