Montela posle poraza: ''Radovi su u toku'', Fasone: ''Nema izgovora''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 24.09.2017.
16:03
Izvor: Sportske.net

Nije zadovoljan, ali ističe i da u Milanu još nije sve leglo na svoje mesto.

EPA/MATTEO BAZZI
EPA/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Ekipa Milana danas je ponovo razočarala svoje navijače, porazom na gostovanju Sampdoriji od 2:0.

Ovo je već drugi poraz ''Rosonera'' u prvih šest kola nove sezone, a posle meča, trener Milana Vićenco Montela poručio je da će uslediti neminovne analize.

''Niko od naših igrača nije odigrao dobro. Jako sam razočaran nastupom, treba sada da vidimo zašto je do njega došlo. Možda je problem u tome što nam je ovo bio treći meč u sedam dana, analiziraćemo... Ipak, treba istaći da su kod nas 'radovi u toku', nije ovo neki projekat koji treba odmah otpisati", optimistički zaključuje Montela.

Nedugo zatim, oglasio se i nezadovoljni sportski direktor Marko Fasone, koji poručuje da ''nema izgovora'' za ovo što se danas desilo Milanu.

''Danas smo ljuti i došao sam da pričam jer se ovakvi porazi ne smeju smatrati rutinskim. Milan ne bi trebalo da gubi od slabijih protivnika'', istakao je Fasone, ali je i on završio optimističkom porukom.

''Očekivali smo prepreke i da će biti teško u prvih šest meseci. Igrači su novi i mi smo spremni. Druga polovina našeg puta u teoriji bi trebalo da bude lakša. Ali, danas nam se nije dopao stav igrača. Ne sme biti izgovora i nešto mora brzo da se promeni'', jasan je Fasone.

-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Monday, 25.09.2017
14:39

Odmah sam provalio ovog klovna, a sad svi misle da je on najslabija karika...

avatar
Boris Nedeljkovic
Monday, 25.09.2017
18:46

deset bambija za tebe.... :D...xaaxxaa nije mi delovao lose sve do momenta kad je pokazao koliko je mali u odnosu na igrace a to ne valja po tim

avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Monday, 25.09.2017
18:51

Poenta je u tome da nisam imao bas nikakvu dilemu da on nije pravo resenje za nas...

avatar
Boris Nedeljkovic
Monday, 25.09.2017
01:03

milan treba da se vrati sakijevoj formaciji klasicnoj 4-4-2 za koju ima igrace....to sto bonuci ne zna da je igra...neka dokaze da je lider pa neka nauci...sto se tice malodusnika na sredini....necu da trosim reci....bilja igra u mestu....kesi ne moze i tamo i vamo....bonaventura i suso nisu na svojim pozicijama tako da je sve jasno....izostanak silve kao i jednog stopera misterija je za mene....samo da se domognemo zime....da ugrabimo karla ponovo jer se nece ovaj u minhenu lepo provesti....a kod nas ce tek tad revolucija poceti....amin!

avatar
acep2009
Sunday, 24.09.2017
17:29

sta brze izbrkat montelu

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Sunday, 24.09.2017
16:53

nek je sramota ovog fasonea zbog ovakve izjave kojom se podsmeva sampdoriji...jel ta sampdorija danas razbila milana?ko kaze da je sampdorija slabija od milana?b.ednici

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Sunday, 24.09.2017
16:52

nek je sramota ovog fasonea zbog ovakve izjave kojom se podsmeva sampdoriji....jel ta sampdorija danas razbila milan?ko kaze da je sampdorija slabija od milana?

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Sunday, 24.09.2017
16:39

Ja kuzim da je tesko sa deset novih igraca koji si ni imena jos nisu popamtili niko valjda nije ocekivao cuda u prvoj godini ali izgovori tipa da je to treca tekma u tjedan dana malo je previse od jednog ozbiljnog covjeka Kao da samo milan igra tim ritmom Smijesno