Montela: "Nisam naredio igračima vegansku dijetu"

Autor: Beta Beta
subota 04.02.2017.
18:49
Izvor: Beta

Trener Milana Vinčenco Montela negirao je danas da je naredio svojim fudbalerima vegansku dijetu i da je njihovo nezadovoljstvo tim režimom ishrane razlog za loše rezultate u prethodnim utakmicama.

Beta/AP Photo/Luca Bruno
Beta/AP Photo/Luca Bruno

Povezane vesti

List "La Republika" naveo je da su igrači nezadovoljni time što im je zabranjeno da jedu meso.

Milan je u poslednje četiri utakmice u svim takmičenjima bez pobede, od kojih je tri poraza, pa je Montela pod pritiskom.
 
"Pročitao sam taj članak i bio je zanimljiv, ali postoje neke nedoslednosti. Nemamo vegansku dijetu, svi jedemo ćurku. Igrači sa kojima radim u trening centru u Milanelu su moja odgovornost. Mi uvek moramo da budemo u vrhu, pošto smo profesionalni, a to moraš da budeš čak i kada držiš dijetu", rekao je Montela.

"Kao igrač, dva meseca sam jeo samo šargarepe i pileće grudi, kako bih se pripremio najbolji što mogu i pobedjivao. Kada dođu kući mogu da jedu biftek", dodao je 42-godišnji trener.

On je rekao da veruje u tim, ali da od igrača traži da ulože dodatni napor kako bi došli do prilike da se bore za plasman u Ligu šampiona.

"Bolji smo nego ranije, svi podaci to pokazuju, ali bolji su i drugi timovi. Naša ekipa je sazrela u svakom smislu osim u rezultatskom, što je za mene najvažnija stvar. Nismo izgubili ravnotežu ni veru. Ne smemo da odstupimo od našeg puta, spremni smo da pružimo više", naveo je Montela.

Milan je sedmi na tabeli sa 37 bodova, a u nedelju u 22. kolu Serije A igraće kao domaćin protiv Sampdorije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 05.02.2017
01:34

I sad je vec prosla ponoc i sad ja (i dalje) uopste ne znam sta se desava jer smo toliko ozbiljni i toliko nam dobro ide da me je prosto sramota i hocu da svi vide i slede primer nase odlicne organizovanosti. Mozda je covek sad vec cak i (zvanicno) presao, a da mi to ne znamo, a mozda je i Berluskoni napravio jos buljuk dece u ovoj lepoj subotnjoj noci dok se u klubu mukotrpno radi na usaglasavanju necijih gotovo pa hedonistickih zelja i necijih crkvenomisjih mogucnosti, zivot je cudo, zivot je misterija, fantazija, ali i mizerija...

avatar
rossoneroug
Saturday, 04.02.2017
22:12

HAHAHAHHA, kod nas stalno neki cirkus...

avatar
Saturday, 04.02.2017
20:14

Ima li vesti o Kaseresu? Lik je bio na pregledima koji su trajali pet sati i deset minuta, a poslednju utakmicu je odigrao pre tacno godinu dana. Ako on dodje, voleo bih ta da to izgleda ovako (sami cete skontati koje igrace ne racunam, a trojica su i povredjena, dvojica tesko): Donaruma (Storari, Plicari)- Kaseres (Kalabrija), Paleta (Gomez), Romanjoli (Zapata), Antoneli (Vanhioni)- Kucka, Fernandez (Sosa/Lokateli), Pasalic (Bertolaci)- Suso, Lapadula/Baka (Kutrone), Deulofeu (Okampos).

avatar
Saturday, 04.02.2017
20:05

I sta si onda postigao ako im dozvolis da kod kuce jedu biftek? Dajte svima normalnu hranu u klubu i nista im nece faliti:-) Sto se tice igre, premali je to pomak, Vincenco, premali. Sutra je utakmica u 12:30 h.