Montela nahvalio Mihajlovića: "Sve zasluge idu Siniši"!

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 27.03.2017.
22:45
Izvor: Sportske.net

Naslednik Siniše Mihajlovića na klupi Milana, biranim rečima govorio je o svom kolegi sa klupe Torina.

Beta/AP Photo/Fabrizio Giovannozzi
Beta/AP Photo/Fabrizio Giovannozzi

Povezane vesti

Mihajlovića je na kratko zamenio Broki, a nakon njega na klupu "Rosonera" stigao je Vinćenco Montela.

Italijan ima solidnu sezonu iza sebe, ciljevi ipak nisu ispunjeni, ali je popularni "Aeroplanino" koliko toliko razdrmao fudbalera Milana.

Najveći biser tima sa "San Sira" svakako je Đanluiđi Donaruma, a mladi golman bi uskoro trebalo da debituje i u stratnoj postavi na golu reprezentacije Italije, u meču kvalifikacija za Svetsko prvenstvo protiv Holandije.

Montela smatra, da najveće zasluge za neverovatan razvoj 18-godišnjeg Domarume, idu na račun sprskog stretega, koji ga je promovisao u prvi tim i stavio na gol umesto Dijega Lopeza.

"Zasluge idu Siniši jer je imao hrabrosti da postavi 16-godišnjaka na gol umesto Dijega Lopeza", izjavio je Montela.

"Želim svu sreću Điđiju, ali sam siguran da će sa istim stavom ući u ovu utakmicu, kao što to radi u Milanu", dodao je strateg Milana.

Montela je govorio i o komplikovanoj prodaji kluba, koja bi trebalo da se završi sredinom narednog meseca.

"Iskreno, nisam puno pratio šta se tu dešava, ne želim da potrošim puno energije na to. Videćemo šta će se desiti", izjavio je Montela.

On je u intervjuu za italijanski "Premium Sport" otkrio i da je u izboru za najboljeg trenera u Italiji, koji je dobio Mauricio Sari, glasao za kolegu iz redova Sasuola Euzebija Di Frančeska.

Upitan o tome šta misli, ko je bolji, Juve ili Napoli, Montela je rekao da Napoli svakako ima ekipu da dobije Juventus u jednoj utakmici, ali kada se sve pogleda u globalu, Juve je po njegovom mišljenju daleko ispred njih kao tim.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
CURVA SUD
Tuesday, 28.03.2017
09:08

Aeroplanino je bio gospodin kao igrač, bez ijedne mrlje u karijeri a takav je i kao trener!!! Pokazuje veliki respekt i poštovanje prema igračima, prema kolegama trenerima, prema protivničkim timovima a i prema sudijama što nije ni malo lako obzirom koliko puta su ove sezone oštetili Milana!!! Svaka čast, pravi si gospodin kakav i dolikuje jednom A.C. Milanu !!!

avatar
Monday, 27.03.2017
23:37

Jedina pametna stvar koju je Sinisa uradio u Milanu 😁

avatar
Monday, 27.03.2017
23:05

Истина цела, што се тиче Донаруме!