Montela dao otkaz, javnost ga ismejala, sledeći lete igrači?!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 27.09.2017.
11:45
Izvor: Sportske.net

Situacija sve ozbiljnija, kišobran ispod koga se "Aeroplanino" sakrio dočekan na nož. Rijeka, pa Roma, a onda i pre pauze i gradskog derbija pada odluka?

Beta/Fabio Muzzi /ANSA via AP
Beta/Fabio Muzzi /ANSA via AP

Povezane vesti

Pošto je, kako Italijani to vole da kažu, "pala prva glava" u Milanu, usledile su analize.

Krivac za poraze je nađeh, Montela ga je imenovao sinoć kroz prekid saradnje, tačnije otkaz.

Ali, jasno, postoji i druga strana priče.

Ako se pogleda statistički, nije jasno kako Mara, kondicioni trener može da bude kriv za poraze, recimo, Milan trči koliko i Roma, koja ipak deluje mnogo bolje.

No, ono što sledi su igrači, naime Montela planira da kao sledeći korak eliminiše nekolicinu kojima je pružao šansu, ali nisu uspeli da ga uvere da imaju kvalitet. To je pre svih Zapata koji je dugo u klub, a osim njega pod znakom pitanja je i Bonaventura koga navijači vole, ali koji nikako da pokaže ono što se očekuje od njega.

Posebna priča koja ilustruje situaciju u Milanu je Suso. Montela je nezadovoljan njegovim partijama, a klub je sa Špancem potpisao novi ugovor, priča se i o klauzuli od 50 miliona evra.

Musaćo i Čalhanoglu će dobiti šansu protiv Rijeke, ako ispune očekivanja, biće u timu protiv Rome, ali i dalje, Andre Silva je u senci Kalinića. To je još jedan od problema koje Montela ima sa upravom koja traži da forsira momka od 40 miliona.



Inače, Mirabeli i Fasone sa kineskim vlasnicima već planiraju januarski prelazni rok, potreban im je vezista, Jankto iz Udinezea ostaje prva opcija, a želeli bi i Dankana iz Sasuola...

U svakom slučaju, videćemo koliko će Montela izdržati u ovoj igri nerava sa klubom, iskreno, čini se da su mu dani odbrojani.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PratimFudbalOd2005:(
Wednesday, 27.09.2017
17:03

Montela se raspada,prelos je trener,ima gore poteze no ijedan trener kojeg sam gledao ikad(inzagi je dosta los ali je i radio sa mnogo gorom ekipom)...Ali je cinjenica da je fizicka sprema igraca vec duzi niz sezona jako jako slaba...Sidorf kad je bio trener to je naveo kao glavni problem i maltretirao je sve igrace da treniraju pa je popio otkaz jer su se primadone zalile,ali sad je karakter tima mnogo drugaciji i mislim da ih treba stisnut malo ozbiljnije

avatar
Wednesday, 27.09.2017
16:31

nije to sve do trenera ljudi kao ni do para. Dovedeno preko 10+ igraca i za to je potrebno vreme da se ukomponuje ekipa

avatar
AC Milan-najtrofejniji klub na svetu
Wednesday, 27.09.2017
14:06

Sakrio se iza kondicionog trenera, a svaki mec stavlja druge igrace, igraju mu Zapata i Borini, luta u formacijama. Nema pojma.

avatar
Shang Tsung
Wednesday, 27.09.2017
14:04

Musakio je mnogo bolji igrac od Zapate,treba da forsira vise Calhanoglu-a,pitanje je kakav je Montela trener.

avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Wednesday, 27.09.2017
17:18
avatar
NikkiCFC
Wednesday, 27.09.2017
13:21

Svi smo znali da nema nista. Ne radi se nista na silu, potrebno je znanje. I da batale fantazije da ce Konte da im dodje ne radi on za crveni krst.

avatar
jv
Wednesday, 27.09.2017
13:20

Ovaj Kolumbo otkrio Ameriku...

avatar
Sh
Wednesday, 27.09.2017
13:11

Kada sam procitao vest, ponadao sam se da je on dao otkaz, tuga...

avatar
Golzalo Higuain
Wednesday, 27.09.2017
13:10

potrebno je njima lijevo krilo da konačno mogu igrati normalnu formaciju a ne 3 4 3 i tako te gluposti, to samo uspjeva conteu

avatar
CZYNWA
Wednesday, 27.09.2017
15:56

I Muslinu 😊😊

avatar
lol
Wednesday, 27.09.2017
12:14

Montela je totalno poludeo.Sad si shvatio da Zapata veze nema?! Sada?! Bonaventura posle oporavka od povrede je bleda senka,a Suso ne moze u spic gde ga guras,shvatas li?! Pa sve ovo je svaki Rosonero znao,izgleda da se samo Montela pravio lud.Izvesti formaciju 3-4-2-1 (Suso-Calhanoglu i u spic Silva/Kalinic),iza njih defanzivno Kesi i Bilja,ofanzivni bekovi Rodirgez i Abate (Konti previse fali),Musaco,Bonuci,Romanjoli.

avatar
Luka Modric
Wednesday, 27.09.2017
13:26

E vidis..valjda montela zna a ne ti xD ja nevjerujem da vam je taj klokan trener

avatar
chaki
Wednesday, 27.09.2017
15:03

Bravo, to treba da bude formacija, mada je kalinic cist prosek, igrac za fiorentinu i te klubove

avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Wednesday, 27.09.2017
12:07

I dok su Suso i Bonaventura OK kao igraci koji bi ulazili za klupe iako se i od njih mozda moze fino zaraditi, tesko da postoji opravdanje za drzanje Zapate u Milanu. Isto to vazi i za starijeg Donarumu, Montoliva i Borinija, eventualno za (jos) jednog od one dvojice stopera. Donaruma- MusaKIo, Bonuci, Romanjoli- Abate ili Kalabrija, Kesi, Biglia, Rodrigez- Calhanoglu- Silva, Kalinic. Storari- Gomez, Paleta, Gabia (Simic je na pozajmici)- drugi desni bek, Mauri/Zanelato (losa je odluka bila prodaja Kucke zato sto FK slabije igra jer zna da nema konkurenciju), Lokateli- Bonaventura (ne bi bilo lose i da je ostao Sosa jer od Mastura vise nema nikakve vajde- i da, opet je kod nas ako neki nisu znali za to)- Suso (bolje reci SuSo)- Kutrone. Ova pojacanja koja se najavljuju za januar su skromna imena za klub kao sto je MILAN, nama trebaju M(o)ura ili Draksler, nama treba cak i Pastore (mozda i dilema izmedju njega i Julijana), a o Rabiou i Kavaniju pa mozda i o Salvatoreu (ovo u prevodu znaci -spasilac-) jer Paperuma nije izvestan u pogledu ostanka u klubu i sledece sezone, svakako bolje da i ne pisem.

avatar
Joker96
Wednesday, 27.09.2017
12:01

Kakav clickbait...