Monako na četiri koraka od titule

Autor: Boban Filipović
subota 29.04.2017.
18:51
Izvor: Sportske.net

'Kneževi' su upisali novu prvenstvenu pobedu, osmu u nizu, sačuvali lidersku poziciju na tabeli, pošto su danas bili bolji od Tuluza posle preokreta.

EPA/GUILLAUME HORCAJUELO
EPA/GUILLAUME HORCAJUELO

Povezane vesti

U prvom poluvremenu utakmice odigranoj na stadionu 'Luj II' nije bilo golova, a čim je počelo drugo gosti iz Akvitanije su poveli golom Ole Toivonena.

Šveđanin je kaznio lošu reakciju odbrane domaćina, pre svih Žemersona, i rutinski zatresao mrežu Subašića.

Međutim, prednost Tuluza nije trajala ni pet minuta.

Poljski reprezentativac Kamil Glik je bio najviši u skoku posle centaršuta Mutinja, koji ga je pogodio u trepavicu posle kombinacije iz kornera.

Petnaest minuta kasnije Monako je preokrenuo, Kilijan Mbape je nastavio srašnu golgetersku seriju fantastičnim golom iskosa sa desne strane. Golman gostiju Lafont je loše ispucao loptu, ona je došla do Bernarda Silve, koji je asistirao Mbapeu za 2:1.

Sve dileme oko pobednika otklanja Toma Lemar petanestak minuta pre kraja, Dirar ga je sa desnig krila sjajno učio kako upada iz drugog plana, a ovom nije bilo teško da pogodi mrežu iz neposredne blizine za konačnih 3:1.

U prilogu pogledajte sve golove sa ovog meča:






Monako ostaje lider na četiri kola pre kraja sezone, ima tri boda više od najbližeg pratioca i aktuelnog šampiona Pari Sen-Žermena. Tuluz je padu forme, trenutno je 12. na tabeli, ali bi mogao da sklizne još jednu stepenicu niže ukoliko Lil večeras odnese ceo plen iz Monpeljea.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke