Mojesove pulene spopalo 'ludilo' protiv 'Jorgandžija'

Autor: Boban Filipović
ponedeljak 19.10.2015.
14:33
Izvor: Sportske.net

Ekipa Real Sosijedada totalno je pogubila konce u finišu sinoćne utakmice protiv Atletika na 'Anoeti'.

Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza
Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

Povezane vesti

Antoan Grizman je doveo 'Kočnjorerose' u rano vođstvo protiv svog bivšeg kluba, ono je bilo na snazi sve do poslednjeg minuta utakmice, a u poslednjim trenucima domaćinu se dogodilo nešto što se veoma retko viđa u svetu u fudbala.

U vremenskom intervalu od 88. do 90. minuta ekipa iz San Sebastijana je zaradila šest žutih i dva crvena kartona, a uz to primila gol koji je otklonio sve dileme oko krajnjeg ishoda. Janik Ferieira-Karasko je zapečatio sudbinu Mojesovom timu za konačnih 0:2.

Slika u prilogu govori više od hiljadu reči.

Ne propustite

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
real4ever
Monday, 19.10.2015
20:17

Ko je gledao utakmicu zna da je Sosijedad debelo oštećen. Kod rezultata od 0:1 čist penal nije sviran za Sosijedad, posle toga iz kontranapada je Atletiko dao i drugi gol. Imaju pravo da se ljute, a inače Ateltiko je bio satjeran u svoj 16-rac gotovo čitavo drugo poluvrijeme. Posledica nesviranog penala su posle žuti i crveni kartoni koje su igrači dobili uz lavinu protesta i navijača sa tribina. Vjerovatno je moralo biti pojačano obezbjeđenje za sudije poslije meča. Svaki navijač bi imao veliku želju da se obračuna sa takvim idiotom od sudije poslije meča poslije onako sramnih odluka.

avatar
Enciklopedija
Monday, 19.10.2015
16:17

Diego Simeone :)