Mojes ne može sa Realom!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 31.01.2015.
17:50
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Sosijedada jesu uspeli da zaustave Barselonu pre nekoliko kola, ali ne i Real Madrid, iako su krenuli odlično u ovaj meč.

Beta/AP Photo/Paul White
Beta/AP Photo/Paul White

Povezane vesti

Fudbalerima Real Madrida ponovila se ista situacija kao sa Kordobom, gubili su sa 1:0 od samog starta utakmice golom Elustonda, ali su stvari brzo došle na svoje mesto pošto je Real brzo okrenuo meč.

Već u trećem minutu došlo je do izjednačenja.

Marselo je poslao jednu loptu u šesnaesterac, a na pravom mestu se našao Hames Rodrigez koji je postigao gol glavom. Neobično za njega, ali je Real došao već tada do izjednačenja, u pravom trenutku.

Benzema i Bejl su mašili odlične prilike za Real, da bi Serhio Ramos doveo svoju ekipu u vođstvo pred kraj prvog poluvremena. Nije imao težak posao da iz blizine savlada golmana gostiju, bilo je 2:1 na velikom odmoru.

Na 3:1 povisio je Karim Benzema na odličnu asistenciju Gereta Bejla, ni njemu nije bilo teško da povisi rezultat, a sve dileme otklonio je isti igrač na 15 minuta pred kraj.

Bio je to sjajan udarac Karima Benzeme na asistenciju Iska, ponovo golman nije imao nikakve šanse pošto je Francuz poslao loptu u same rašlje, 4:1.

Imao je Bejl ponovo priliku da možda i poveća rezultat, ali mu to nije pošlo za nogom, ostalo je 4:1 u meču u kome nije bilo Kristijana Ronalda, koji je na ovaj način odradio prvu utakmicu kazne, od dve koje ima da odradi.

Golove pogledajte OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dejan Marinkovic
Saturday, 31.01.2015
18:52

Kao što rekoh, daleko bolja ekipa bez ronalda...

avatar
Hala Madrid 10!
Sunday, 01.02.2015
18:01

Kao i Barselona bez messija,Suarez bi eksplodirao bez njega