Mojes ide kući?

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 03.05.2015.
10:14
Izvor: Sportske.net

Škot cilja povratak u najjaču ligu na svetu!

Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza
Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

Povezane vesti

Real Sosijedad nije posebno zadovoljan Mojesovim radom, mada je stabilizovao tim i završiće u sredini tabele.

Ipak, oni ne bi imali ništa protiv da Škot ostane na klupi, ali bivši menadžer Evertona i Junajteda ima druge planove.

Mojes želi da radi opet u Premijer ligi, dovodili su ga u vezu sa nekoliko klubova nakon otkaza u Junajtedu, ali on je čekao pravu šansu.

Ona bi mogla da se ukaže na leto, Semu Alardajsu ističe ugovor u Vest Hemu, izvesno je da odlazi, tim pre što "Čekićari" u drugom delu sezone nisu igrali kao jesenas kada su bili u vrhu tabele.

"Veliki Sem" nije nikada imao pravu podršku, voleli bi da mu vide leđa, a Mojes je kandidat da ga zameni, mada nije jasno kako bi se on uklopio u ideju vlasnika da Vest Hem igra ofanzivan i atraktivan fudbal.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
David94
Tuesday, 05.05.2015
00:18

Bolje da se nevraca,od toliko liga,on hoce Engelsku hehhehehehhehe,neka se oproba u Kineskoj ligi,ko zna mozda tamo uspe da nesto uradi :D

avatar
Sunday, 03.05.2015
13:52

Koliko je Vest Hem igrao na pocetku dobro, tako sad ne moze da se sastave. Bas se secam da je voditelj komentarisao na utakmici sa Arsenalom, da prvi put kad su se sreli da je Vest Hem imao oko desetak bodava vise od Arsenala, dok je u drugoj bilo obrnuto. Ocekivao sam vise od njih nakon onakvog pocetka sezone.

avatar
la_decima10
Sunday, 03.05.2015
11:34

prvo da uzme bodove barceloni pa put pod noge u englesku..heheh

avatar
Sunday, 03.05.2015
11:19

Pa vec je u najjacoj liki na svetu.

avatar
SAB
Sunday, 03.05.2015
13:03

PL Je najjaca, kako ne mozete da ukapirate, ima vise timova koji se bore za pehar Premijer Lige, a ne ko u Spaniji ima 2 tima a to su Barsa i Real i evo sada u zadnje 2-3 godine se ubacuje iz potaje Atletiko Madrid i to je to. Dok u engleskoj 6-7 tima bore za pehar. (Celsi, Arsenal, Mancester Siti, Mancester Junajted, Liverpul, Totenhem(kako koje sezone))

avatar
Leyton Orient
Sunday, 03.05.2015
20:02

Spanci igraju zenski fudbal ...

avatar
MSSZRMK
Sunday, 03.05.2015
14:26

Koliko puta je Junajted osvojio titulu u zadnjih 20 godina?nTu se bori jedan tim ponekad dva i gotovo.nCelsi je vec odavno osvojio titulu.

avatar
Sunday, 03.05.2015
14:23

To sto si rekao nema veze s vezom Liverpool nije imao ni terorecke sans eza titulu ako ces tako u Spaniji se bore za trofej i Sevilaj i Valensija i Viljareal. Ove sezone se titual prepisuje Celsiju, prosle realno Siti ilI Celsi Liverpool je bio iznenadjenje, pre toga Fergi je dominirao, i samo su mu se rivali smenjivali Arsenal, Celsi pa Siti. Ako cemo toliko da gledamo I Deportivo i VAlensiaj su osvajali trofeje, ali cak i taj Fergijem UTD je Bilbao isprasio, tvoj Celsi je puko od Atletika po svim sasvoima uvek.Aj reci je l`bilo realno da Celsi ove sezone ne uzme titulu? I koliko vam je liga jaka govori da ako ponovite jos jednom ili dvaput ovakve uspehe u LS ode jedno mesto u LS kod Italijana.