Modrić ponosan na jubilej

Autor: Beta Beta
ponedeljak 13.03.2017.
16:47
Izvor: Beta

Hrvatski reprezentativac, koji je u nedelju protiv Betisa odigrao svoju 200. utakmicu za Real Madrid, rekao je da će svaka naredna utakmica biti teška poput finala, ali da se nada osvajanju titule prvaka Španije u čemu nije uspeo od dolaska u klub 2012. g

BETA/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza
BETA/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

Povezane vesti

"Od sada će biti teško pobedjivati, jer se svi pred kraj sezone žestoko bore za bodove. Bodovi svima trebaju pa će svaka naredna utakmica biti poput finala. To se videlo u La Korunji, gde je Barselona izgubila bodove, a to se videlo i u našem susretu protiv Betisa", rekao je Modrić, prenosi agencija Hina.

Barselona je u nedelju poražena na gostovanju od Deportiva sa 1:2, dok je Real Madrid sa 2:1 pobedio Betis.

U utakmici igranoj na Santjago Bernabeuu sudija je u 22. minutu propustio da isključi golmana Reala Kejlora Navasa pri rezultatu 0:0. On je izvan kaznenog prostora srušio srpskog fudbalera Darka Brašanca koji je išao sam prema golu. Sudija je samo pokazao da se nastavi igra.

"Nikada nisam komentarisao sudije, pa neću ni sada. Svako može da ima mišljenje o čemu god želi. Treba ostaviti sudije na miru, pustiti ih da rade, nema smisla stalno govoriti o njima, tome nikada nema kraja", rekao je Modrić.

"Svaka osoba može da pogreši, ali ne mislim da iko to radi namerno", dodao je Modrić.

Real ima 62 boda i utakmicu manje, Barselona ima 60, Sevilja 57, Atletiko Madrid 52, a Viljareal 48 bodova.

"Opet smo prvi na tabeli. Ovo su bila tri bitna boda, važnije od svega je da smo pobedili, jer smo opet lideri lige. Moramo da nastavimo svojim putem, a ja se nadam da ćemo na kraju uspeti da osvojimo titulu", rekao je Modrić.

Real je poslednju titulu u Španiji osvojio 2012, a Modrić je u klub stigao tri meseca kasnije. Od tada je odigrao 200 utakmica za "kraljevski" klub, pa mu je predsednik Reala Florentino Peres u nedelju poklonio dres sa brojem 200.

"Nadam se da ću odigrati još toliko, da ću osvojiti puno trofeja i doneti radost našoj publici. Ponosan sam i srećan što sam deo ovog velikog kluba, ovaj broj odigranih utakmica znači puno", rekao je Modrić.

Modrić je postao prvi hrvatski fudbaler sa 200 zvaničnih nastupa za Real.

Modriću je meč protiv Betisa bila 131. prvenstvena utakmica za Real. Odigrao je još 46 u Ligi šampiona, 16 u Kupu kralja, tri u španskom Superkupu, dve u evropskom Superkupu i dve na klupskom Svetskom prvenstvu.

"Verujem da sam napredovao kao igrač i osoba. Ovde sam svaki dan okružen velikim igračima i trenerima pa me je to učinilo većim i zrelijim na terenu i igri"
, poručio je Modrić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MSSZRMK
Tuesday, 14.03.2017
23:41

Najbolji igrac na svojoj poziciji nema mu ravnog cestitke Luka legendo.

avatar
Los Vikingos
Monday, 13.03.2017
21:19

Modric je gospodin, neko od koga nikada nece cuti ni jednu losu rec o drugima, samo postovanje. Maestro.

avatar
HHadzimontagic
Monday, 13.03.2017
19:53

Bice tesko ako sudije ne pomazu. Sramota sta radi ovaj Real, Viljareal, Las Palmas, Betis, sve ove ekipe su pokradjene, protiv ovih ekipa je Real trebao da izgubi, ali se treba zahvaliti sudijama na 7bodova.

avatar
World is.... REAL
Monday, 13.03.2017
21:56

Pokradjen? Sojicu ti li si?

avatar
Galaktikos
Tuesday, 14.03.2017
15:14

To je Esad-kontra :DDD

avatar
Luka Modric
Monday, 13.03.2017
17:54

Njega jednostavno moras cjenit..fer i korektan uvijek a strasan igrac..po meni najbolji hrvatski ikada i u svijetu trenutno broj 1