Moćna Legija, novi gol Mireta Radovića

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 15.05.2017.
11:12
Izvor: Sportske.net

Bivši fudbaler Partizana nastavlja sa odličnim igrama u dresu Legije.

Epa/Juanjo Martin
Epa/Juanjo Martin

Povezane vesti

Fudbaleri Legije savladali su ekipu Ničječe sa 6:0 (2:0) u trećem kolu plej-ofa šampionata Poljske i tako su ostali u konkurenciji za osvajanje titule prvaka. Jedan od najzapaženijih igrača bio je srpski fudbaler Miroslav Radović, koji je bio strelac drugog gola i jedan od najaktivnijih u timu iz Varšave.

Legija je do prednosti došla već u petom minutu pogotkom Hamalainena. U 28. minutu Radović se našao na pravom mestu i asistenciju Ođiđe-Ofoea pretvorio u gol.

U drugom poluvremenu prava kanonada Legije, a golove su postizali Nađi u 52, Hiljerme u 56. iz jedanaesterca, Hamalainen u 74. i Kazaišvili na dva minuta pre kraja duela.

Srpskom internacionalcu je to bio 11. gol u poljskom prvenstvu, a ukupno 13. ove sezone koji je postigao u dresu Legije, računajući i mečeve u Ligi šampiona.

Legija trenutno zauzima treću poziciju na tabeli sa 36 bodova, ima samo bod manje od vodećeg tandema Jagjelonija - Leh, što znači da će se u preostale četiri runde voditi velika borba za šampionsku titulu.

Legija će u sredu dočekati Leh iz Poznanja, a već u nedelju će gostovati Jagjeloniji, pa će posle te dve utakmice mnoge stvari biti mnogo jasnije

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Burazer
Monday, 15.05.2017
13:51

Steta sto nije ostao u Partizanu letos, bio bi naslednik Sase Ilica na mestu kapitena jos 5-6 godina.

avatar
Monday, 15.05.2017
11:16

Odjidja Dja Djedje.