MLS - ''Kiša golova'' na Paunovom debiju! Sjajan otpor velikom favoritu!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 06.03.2016.
22:04
Izvor: Sportske.net

Selektor naših zlatnih ''Orlića'' večeras je i zvanično započeo svoj novi veliki izazov u karijeri.

fifa.com
fifa.com

Povezane vesti

Kako smo juče i najavili, Veljko Paunović je sa svojim Čikagom na debiju u MLS ligi večeras imao najteži mogući zadatak.

Rival njegovom timu na startu nove sezone bio je Njujork Siti, predvođen zvezdama svetskog fudbala poput Davida Vilje, Andree Pirla, kao i Patrika Vijere koji ovu ekipu vodi sa klupe.

Gledaoci u Čikagu su imali priliku da uživaju u pravoj goleadi, a pobedu je na kraju ipak izborio favorizovani tim Njujork Sitija, rezultatom 4:3.

Trijumf Njujorčana najavio je Meknamara već u desetom minutu utakmice, da bi samo devet minuta kasnije rumunski internacionalac Razvan Kočiš doneo izjednačenje Paunovićevom timu.

Na novo vođstvo Njujorka čekalo se do 29. minuta meča, kada je Tejlor savladao golmana Lampsona, a pobeda Vijerinog tima bila je na vidiku od 36. minuta kada je Šelton povisio na 3:1.

Tim rezultatom se otišlo na odmor, a posle samo četiri minuta igre u nastavku, rezultatsku neizvesnost je vratio Igboananike koji je smanjio na 3:2.

Međutim, u 63. minutu Miks Diskerud je na asistenciju Meknamare vratio dva gola prednosti Njujorku, a konačnih 4:3 postavio je internacionalac iz Gane Dejvid Akam u 72. minutu.

Ipak, i pored poraza, Veljko Paunović je sa svojim timom ostavio dobar utisak na premijeri, pa je realno očekivati korak napred ekipe Čikaga u odnosu na prethodnu sezonu, zbog čega je srpski stručnjak i angažovan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke