Mladenović desnicom doneo tri boda BATE Borisovu!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 11.04.2015.
17:26
Izvor: Sportske.net

Branilac titule u beloruskoj Premijer ligi otvorio je novu sezonu pobedom na domaćem terenu protiv Slavije iz Mazira a pogodak vredan tri boda postigao je srpski internacionalac Filip Mladenović.

fcbate.by
fcbate.by

Povezane vesti

Nova sezona fudbalska sezona u Belorusiji počela je u petak duelom aktuelnog prvaka i ekipe Slavije iz Mazira.

BATE Borisov krenuo je u odbranu titule trijumfom nad Slavijom rezultatom 1:0 (1:0), a jedini pogodak na meču postigao je bivši defanzivac Crvene zvezde i čačanskog Borca Filip Mladenović.

Srpski internacionalac postigao je izuzetno lep pogodak u 37. minutu susreta. Mladenović je sa nekih osamnaest metara uputio udarac sa dosta efea pa je lopta završila na daljoj stativi protivničkog gola a potom i u maloj mreži.



Ispostavilo se da je pogodak Filipa Mladenovića odlučio pitanje pobednika u duelu BATE Borisova i Slavije čime je Srbin zavredio zvanje najboljeg pojedinca na pomenutoj utakmici.

"Želeo sam da asistiram, ali se ispostavilo da je dobro što sam oprobao udarac. Nisam očekivao da će lopta završiti u mreži ali nije prvi put da pogodim desnom nogom. Već sam imao priliku da na isti način pogodim u dresu Crvene zvezde" rekao je Mladenović posle utakmice.

Navijači Crvene zvezde svakako se sećaju Mladenovićevog gola desnom nogom na gostovanju Bordou u plej-ofu kvalifikacija za Ligu Evrope. Tada je Čačanin doneo prednost crveno-belima ali je na kraju Zvezda ostala bez plasmana u grupnu fazu LE.



Ovoga puta Mladenovićev pogodak je imao ogroman značaj jer je njime BATE upisao prvi trijumf na startu nove sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke