Mitrović igrač meseca u Anderlehtu

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 02.04.2015.
15:38
Izvor: Sportske.net

U danu kada evropski mediji bruje o tome da ga slavni Milan želi u svojim redovima Aleksandar Mitrović imenovan je za najboljeg igrača meseca u ekipi Anderlehta.

rsca.be
rsca.be

Povezane vesti

Srpski internacionalac Aleksandar Mitrović nalazi se na meti evropskih velikana o čemu svedoče i informacije da ga italijanski Milan želi u svojim redovima.

Daleko o toga da je posrnuli gigant čija je prodaja u četvrtak potvrđena sam u trci za Mitrovića, ali je sigurno da će od jagme za srpskim napadačem profitirati belgijski šampion.

Pažnju evropskih klubova Mitrović je privukao sjajnim partijama u dresu Anderlehta koje su u poslednjih mesec dana konačno bile konstantne.

To su prepoznali i navijači belgijskog kluba koji su Aleksandra Mitrovića imenovali za najboljeg igrača Anderlehta u martu.

Srpski reprezentativac postigao je po jedan gol na svakoj od tri utakmice koje je Anderleht odigrao u Župiler ligi tokom marta, a pogodio je i u porazu od Briža u nacionalnom kupu.

Pored toga Mitrović je pokazao da ume da igra za tim što su navijači prepoznali i odali mu priznanje za najboljeg igrača u prethodnom mesecu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke