"Mitrogol" konačno u startnoj postavi

Autor: Boban Filipović
ponedeljak 24.04.2017.
20:13
Izvor: Sportske.net

Rafa Benitez će krenuti na Preston sa Mitrom kao najisturenijim igračem.

BETA/AP Photo/Scott Heppell
BETA/AP Photo/Scott Heppell

Povezane vesti

Njukasl večeras na svom 'Sent Džejms Parku' dočekuje Preston u okviru 44. kola Čempionšipa, a pobeda bi 'Svrakama' obezbedila direktnu promociju u Premijer ligu dva kola pre kraja regularnog dela sezone.

Gosti dolaze rasterećeni na gostovanje na severoistok Engleske, ovaj meč za njih nema apsolutno nikakav rezultatski značaj jer se nalaze na sredini tabele bez šanse da se bore za nešto više, a opastanak su poodavno obezbedili.

Menadžer Njukalsa Rafa Benitez ne može da računa na svog najboljeg igrača ove sezone Dvata Gejla, koji se jo nije oporavio od povrede, ali će krenuti ultra-ofanzivno, sa tri špica.

Reprezentativac Srbije Aleksandar Mitović će biti na poziciji centrafora, podrška će mu biti Ajoze Perez i Kristijan Atsu.

Mitru će ovo biti deveti start u Čempionšipu, a ukupno 22. nastup. Do sada je postigao četiri gola.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
3x3
Monday, 24.04.2017
20:17

Posle utakmice ce izaci vest. Mitrogol fantastican! A, u nastavku teskta...Kako se samo Mitrovic lavovski borio, imao je i jednu priliku, ali je sutirao preko gola. Ucestvovao je i u jednoj akciji na sredini terena. Borio se kao lav i stalno je bio pretnja po protivnicki gol.

avatar
Lazar Grobar
Monday, 24.04.2017
20:54

Vaš Đorđević ubija u Laciju,kao i Jović u Benfiki. Kako te nije sramota? Raduješ se njegovim golovima za reprezentaciju ;)

avatar
3x3
Monday, 24.04.2017
23:42

Cega da me bude sramota? Naravno da se radujem njegovim golovima za reprezentaciju i radovacu se i ubuduce, samo neka on daje golove. Ja bih voleo da daje golove i za Njukasl, a ne da je svaka vest kako se trudio i nista drugo. Hoces da kazes kako je uspeh u drugoj Engleskoj ligi dati 5 golova? Kako je uspeh sto nije prva postava drugoligasa? Ko je spominjao Djordjevica ili Jovica, totalno bezvezno ti je poredjenje. Ja sam samo spomenuo ono sto jeste i slagao nisam nista!