Mitre, sad se pokaži!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 14.04.2017.
20:12
Izvor: Sportske.net

Menadžer Njukasl Junajteda Rafael Benitez konačno je odlučio da baci u vatru Aleksandra Mitrovića. Srbin starter posle gotovo dva meseca.

Epa/Tim Keeton
Epa/Tim Keeton

Povezane vesti

Borba za direktan plasman u Premijer ligu nastavljena je mečevima 42. kola, a drugoplasirani tim na tabeli svoju utakmicu igra od 20 časova i 45 minuta.

Duel Njukasla i Lidsa može se okarakterisati kao derbi kola jer se sastaju drugoplasirana i petoplasirana ekipa na tabeli, a ujedno i klubovi koji su svojevremeno igrali značajnu ulogu na evropskoj sceni.

Menadžer "Svraka" Rafa Benitez konačno je odlučio da Aleksandra Mitrovića gurne u vatru i pruži mu priliku da od prvog minuta zaigra u Čempionšipu.

Poslednji put Mitrović je bio starter 25. februara tekuće godine u meču sa Bristol Sitijem koji je završen nerešenim rezultatom (2:2).

Bivši napadač Partizana postigao je samo četiri gola u Čempionšipu na 20 odigranih mečeva, ali se mora reći da je u proseku na terenu provodio nešto više od 40 minuta.

Večeras je prilika da se srpski napadač dokaže protiv bivšeg prvaka Evrope i Engleske i da svom klubu pomogne da nastavi pohod ka Premijer ligi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Lazar Grobar
Friday, 14.04.2017
20:22

Italija ili Nemačka su za njega dobre zemlje,i dalje nije kasno da bude top napadač,smirio je glavu koliko-toliko,to se vidi pogotovo u reprezentaciji.