Mitar u novom dresu!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 07.05.2015.
23:19
Izvor: Sportske.net

Mediji su Aleksandra Mitrovića prethodnih dana selili na Ostrvo a Srbin je već navukao novi dres koji mu, moramo priznati, sjajno stoji.

rsca.be
rsca.be

Povezane vesti

Srpski internacionalac Aleksandar Mitrović dospeo je početkom nedelje u žižu pošto su mnogi ugledni novinari i mediji najavili njegov prelazak u Premijer ligu.

U ponedeljak se pojavila vest da Mančester Junajted želi mladog napadača Anderlehta, a već u utorak je potvrđeno da je Njukasl poslao ponudu tešku 15 miliona funti.

Čelnici aktuelnog šampiona Belgije demantovali su tvrdnje da su Aleksandra Mitrovića prodali "Svrakama" a kako stoje stvari izvesno je da Srbin ipak neće pojačati Njukasl.

Kao osnovni razlog za takvu odluku navodi se to što Srbin ne bi bio u prilici da igra u Ligi šampiona jer se crno-beli sa "Sent Džejms Parka" nalaze u samom dnu tabele i bore se za opstanak u Premijer ligi.

Anderleht je čitavu priču oko transfera Aleksandra Mitrovića za sada stavio po strani. U istom danu klub iz Brisela je vezao mladog Jurija Tilemansa novim ugovorom i predstavio dresove za novu sezonu.

Kao modeli poslužili su Silvio Proto, Stiven Defur ali i naš Aleksandar Mitrović.

Pogledajte kako Mitru stoji novo "radno odelo" a to da li će ga u sezoni 2015/2016 zaista nositi ostaje nam da vidimo u narednom periodu.

Aleksandar Mitrovic
Foto: twitter.com/rscanderlecht

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Friday, 08.05.2015
09:53

Sigurno ga nece nositi...

avatar
Alexander Stonsky
Thursday, 07.05.2015
23:23

Interesantan dres, a nadam se da ce ga Sasa nositi sa uspehom.