Mitar otkrio značenje 'nepristojne' proslave!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 24.12.2014.
10:33
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac Aleksandar Mitrović konačno je progovorio o svom načinu radovanja nakon datog gola i demistifikovao značenje pokreta koji su mnogo smatrali degutantnim.

Beta/AP Photo/Frank Augstein
Beta/AP Photo/Frank Augstein

Povezane vesti

Kada je pre dve nedelje pogodak u Dortmundu proslavio na već uobičajen način nemački mediji osuli su paljbu po Aleksandru Mitroviću konstatovavši da je srpski internacionalac aludirao na oralni seks.

Bivši napadač Partizana uobičavao je već duži vremenski period takvu proslavu posle datog gola ali je tek posle duela sa Borusijom i Anderleht reagovao i zatražio da od svog igrača da više ne upražanjava pomenutu gestikulaciju.

Za sve to vreme Mitrović se nije oglašavao u javnosti ali je poenta njegovog palacanja jezikom između kažiprsta i srednjeg prsta sa sobom nosila poruku kritičarima o čemu smo pisali odmah nakom meča na "Signal Iduni".

"Nemački mediji su objavljivali svakakve gluposti, koje, naravno, nemaju veze sa istinom" rekao je Mitrović.

Aleksandar je u međuvremenu popustio zbog zahteva kluba pa je na minulim mečevima u belgijskoj Župiler ligi golove počeo da proslavlja formirajući oblik srca svojim prstima.

"Želeo sam, zapravo, samo figurativno da isečem jezik mojim kritičarima" objašnjava Mitar svoju gestikulaciju prilikom proslave pogodaka.

Napadač Anderlehta postigao je u tekućoj sezoni 12 pogodaka u svim takmičenjima usled čega se našao na meti nekoliko premijerligaša što ukazuje na to da bi tokom zime ili na leto mogao da promeni sredinu.



Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke