Mitar o pogotku: ''Mnogo mi znači...''

Autor: Beta Beta
sreda 13.01.2016.
14:40
Izvor: Beta

Srpski napadač je u centru pažnje navijača Njukasla posle jučerašnjih 3:3 protiv Mančester Junajteda.

AP Photo/Scott Heppell
AP Photo/Scott Heppell

Povezane vesti

Fudbaler Njukasla Aleksandar Mitrović rekao je danas da je remi protiv Mančester Junajteda veliki rezultat za njegovu ekipu i istakao da je srećan zbog postignutog gola.

"Ovo je veliki rezultat za nas. Uspeli smo da se vratimo posle 0:2, što nije lako protiv tima kao što je Junajted. Uspeli smo u tome i veoma sam ponosan na tim", rekao je Mitrović za sajt kluba.

Fudbaleri Njukasla i Mančester junajteda odigrali su sinoć nerešeno 3:3, u utakmici 21. kola Premijer lige.

Mančester je poveo u devetom minutu golom Vejna Runija iz jedanaesterca, a Džes Lingard je duplirao vodjstvo Junajteda u 38. minutu. Njukasl je smanjio preko Žoržinja Vajnalduma u 42. minutu, posle asistencije Mitrovića, a bivši igrač Partizana je izjednačio u 67. minutu iz penala, svojim četvrtim golom u Premijer ligi.

Novo vođstvo gostima doneo je Runi u 79. minutu, a bod ekipi sa Sent Džejms parka doneo je Pol Damet u 90. minutu.

"Bila to fantastična noć. Mogli smo i da pobedimo, ali i da izgubimo. Mislim da je remi pravedan rezultat i da obe ekipe mogu da budu zadovolje bodom... Nisam postigao gol na nekoliko utakmica i zato sam uzeo da izvedem penal. Srećan sam zbog gola, znači mi mnogo kada postignem gol pred domaćim navijačima", rekao je Mitrović.

Njukasl je remijem protiv Junajteda prekinuo niz od tri poraza, ali se i dalje nalazi u zoni ispadanja, na 18. mestu sa 18 bodova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
dimi11
Wednesday, 13.01.2016
21:48

njukasl izaci ce iz premier ligi ova sezone ......

avatar
ManUtdSrbija
Wednesday, 13.01.2016
16:21

Trebao si jos 2,3 da zabijes, valjda bi se uprava Junajteda osvestila i oterala ovu pijanicu sa klupe.

avatar
El Matador PFC-FCB
Wednesday, 13.01.2016
19:43

Izgleda da mora Ferguson da napravi frku u Junajtedu da bi se nešto menjalo. Nikako ne razumem kako uprava može da stoji iza Van Gala! Moyes ili Gigs bi sa ovolikim budžetom bili šampioni a Moyes je stigao do četvrtfinala LŠ!

avatar
ManUtdSrbija
Thursday, 14.01.2016
09:26

Jedino u Fergija verujem posto ocigledno ne pali ni to sto ga navijaci, Skols i mnogi drugi strucnjaci kritikuju. Trebao bi ''FEN'' da radi na Van Galovoj kozi, najozbiljnije. Ovo prevrsava sve moguce mere.