Mitar: ''Besnik Hasi kao drugi otac''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 25.12.2014.
19:07
Izvor: Sportske.net

Belgijski mediji su tokom jeseni pokušavali u više navrata da ''iščačkaju'' nekakve sukobe na relaciji Aleksandar Mitrović - trener Besnik Hasi, ali im to baš i ne uspeva.

Twitter, RSC Anderlecht
Twitter, RSC Anderlecht

Povezane vesti

Reprezentativac Srbije i najbolji strelac belgijskog šampiona Anderlehta osvrnuo se na godinu koja se polako privodi kraju i, između ostalog, prokomentarisao i probleme koje je imao ove jeseni.

Podsetimo, Mitrovićev odnos sa trenerom Besnikom Hasijem je posebno bio pod lupom, potencirale su se kritike albanskog stručnjaka na račun Mitrovićevih uvećanih kilograma, ali čini se da su svi takvi i slični problemi sada iza njih.

''Posle osvojene titule prvaka prošle sezone, bio sam sa reprezentacijom Srbije u Brazilu, gde smo odigrali prijateljsku utakmicu i tek po povratku iz Južne Amerike sam se konačno odmorio, prvi put posle dve godine.

Ali, hrana u mojoj zemlji je odlična, ima je u izobilju, pa sam se vratio sa nekoliko kilograma viška. Međutim, sve to je vrlo brzo ponovo dovedeno u red.

Ipak, bilo je dosta sumnji u moje mogućnosti, a još kada ne bih postigao gol, postajao sam i nervozniji. Iz tog razloga sam, podsvesno, počeo da jedem više nego inače. Bio je to psihološki problem.

A onda, jedne večeri je Hasi došao da me vidi, želeo je da razgovaramo. Dao mi je važne savete i govorio o svojim iskustvima iz vremena dok je on bio igrač. On mi je sada kao drugi otac'',
objašnjava Mitrović, a prenose belgijski mediji.

Završnicu jeseni popularni Mitar je obeležio i golovima u Ligi šampiona, protiv Arsenala i Dortmunda, posle čega su konačno utihnule kritike na njegov račun, a ujedno je poraslo interesovanje klubova iz najjačih liga Evrope za njegove usluge.

Sledi zimski prelazni rok, pa ne bi trebalo da iznenadi i ako Mitrovića već od narednog meseca vidimo, na primer u Premijer ligi...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke