Mišljenje navijača Liverpula - Markec konačno "proigrao"!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 21.12.2014.
17:47
Izvor: Sportske.net

U toku je meč Liverpula i Arsenala, a Lazar Marković je u prvom poluvremenu bio jedan od najistaknutijih fudbalera, što govori i mišljenje navijača ovog tima.

Beta/AP Photo/Tim Ireland
Beta/AP Photo/Tim Ireland

Povezane vesti

Lazar Marković prolazi kroz težak period u Liverpulu ove sezone.

Imao je dosta problema sa povredama ove sezone, kao i sa samom adaptacijom na igru u Engleskoj, bojažljivo je ulazio u duele, sve češće je bio na udaru navijača...

Razlog za ovo poslednje je jasan, neko ko je plaćen 20 miliona funti morao bi da pruža više, bez obzira što je ovo tek prva sezona i što je on zalog za budućnost Liverpula.

Ipak, nakon gola koji je postigao u Liga kupu pre par dana, ali i sjajnog prvog poluvremena protiv Arsenala gde je jedan od najopasnijih fudbalera Liverpula pojedini su počeli da menjaju mišljenje i da shvataju da sve što je potrebno Lazaru Markoviću jeste kontinuitet jakih mečeva.

Imao je Marković odličan prodor oko 30. minuta, ali je Ščešnji uspeo da izađe kao pobednik u tom duelu, a kasnije je imao i jedan opasan šut koji je otišao preko gola.

Evo i nekih od tvitova navijača Liverpula koji posmatraju ovu utakmicu, još uvek ima onih koji kritikuju, ali dosta više je onih koji smatraju da je Markec odličan danas.

markec tvitovi
markec tvitovi
markec tvitovi
markec tvitovi
markec tvitovi

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 21.12.2014
18:52

Šteta što nije završio oni akciju lijevom nogom kada je izašao pred golmana. Mora dosta individualno da radi na driblingu i korišćenju lijeve noge, biće on vrhunski igrač. Volio bih jednom da ga vidim i na poziciji drugog napadača, uz sidraša, nešto slično što igra Danko Lazović. To je igrao kod Stanojevića u tandemu sa Šćepovićem. Lakše je u napadu pretrčati dva štopera, nego ovako sa boka gdje mora proći njihove vezne igrače i bekove pored štopera.

avatar
Volt-ai-Re Dis-o-Bey
Sunday, 21.12.2014
19:00

Tako je, to treba da igra i u reprezentaciji umesto da ga forsiraju kao levo krilo...

avatar
Monday, 22.12.2014
20:50

Nisi me dobro razumio. Treba da igra u formaciji 4-4-2 drugog napadača kao Lazović što je malo povučeniji od Škuletića.

avatar
Volt-ai-Re Dis-o-Bey
Sunday, 21.12.2014
19:46

Odnosno, levokrilnog napadaca u formaciji 4-2-3-1.