Mirko Vučinić: "Alegri, kako ćeš da zaustaviš Totija?"

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 03.10.2014.
15:12
Izvor: Sportske.net

U nedelju ćemo gledati veliki derbi italijanske Serije A između Juventusa i Rome, a svakako da u Torinu najviše strahuju od "Princa".

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Nekadašnji napadač Rome i Juventusa, Mirko VUčinić, istakao je da ne bi voleo da je u koži Masimilijana Alegrija pred meč sa Romom. Alegrijev Juventus će ugostiti drugu ekipu iz prošlogodišnje Serije A i ekipu, koja kao i Juve, ima sve pobede na početku ovog prvenstva.

Crnogorac je rekao da će Alegri morati da se suoči sa nečim što niko nije uspeo za 21 godinu, da zaustavi Frančeska Totija, čoveka koji je pre nekoliko dana postao zvanično najstariji fudbaler koji je postigao gol u Ligi šampiona.

"Srećom, ja nisam trener Juventusa i ne moram da razmišljam o tome kako da zaustavim Totija. U suprotnom, bio bih u velikom problemu.", rekao je "Grande Mirko".

Crnogorski reprezentativac koji je pet godina nastupao u Romi pre nego što je prešao u Juventus rekao je da je Alegri "udario pečat" ovom timu već sada.

"Konte je imao veliki udeo u stvaranju ove ekipe, ali već sada vidim "žig" Masimilijana Alegrija. Nije toliko lako preuzeti ekipu koja dobija i nastaviti u tom ritmu. Alegri radi upravo to.", rekao je Mirko Vučinić.

Meč se igra u nedelju od 18 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke