Miranda: "Serija A čvršća od Primere"

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 02.01.2016.
21:25
Izvor: Sportske.net

U intervjuu za italijanske medije, fudbaler Intera istakao je da je Serija A "čvršća" od Primere.

Beta/AP Photo/Andre Penner
Beta/AP Photo/Andre Penner

Povezane vesti

Čovek koji je imao iskustvo igranja u Primeri i Seriji A, možda će razrešiti neke vaše dileme.

Dosta je polemike oko toga koja je najbolja liga na svetu, Primera ili Premijer liga, a možda vam u tom izboru pomogne Miranda, čovek koji je trenutno član italijanskog Intera.

Njega su upitali da uporedi odbrane Intera i Atletiko Madrida.

"Obe odbrane su odlične. Ono što je očigledno kod obe odbrane jeste da se svi žrtvujemo za ceo tim.

Iskreno, ono što me je iznenadilo u Seriji A jeste čvrstina svih ekipa, takmičenje je kompetetivnije od Primere gde su veliki timovi uvek favoriti za osvajanje bodova"
, rekao je Miranda.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
CR7
Saturday, 02.01.2016
22:30

Najbolje bi bilo da se posalje Real i Barselonu u PL a dok Arsenal Siti da se posalje u Primeri pa da se vidi kako igraju engleski klubovi u Primeri a kako spanski u PL.To bi resilo dileme ali to je skoro pa nemoguce da se tako nesto uradi.

avatar
Lazo Medvedji
Saturday, 02.01.2016
22:56

Pa valjda zato imamo Ligu Sampiona gde se takve ekipe medjusobno sastaju pa vidimo koliko je koja liga jaka...

avatar
Lazo Medvedji
Monday, 04.01.2016
15:14

@Manchesterunited slazem se ja brate moj za sve to sto si rekao...ali ne mozes me ubediti da bi Stouk pobedio Sosijedad, Everton Bilbaa, ili C. Palace Seltu... Jednostavno Spanci igraju bolji fudbal. Engleska liga definitivno ima bogatije ekipe.... Ali umesto da za taj novac dovedu fudbalere, oni dovode africke drvosece i onda liga i citav sistem se bazira samo na trcanju i snazi...a svake godine u Ligi Evrope ta snaga i misici ne dolaze do izrazaja... Pa ukrajincki Metalist izbacuje engleze svake godine a ne spanske ekipe...

avatar
ManchesterUnited
Sunday, 03.01.2016
14:30

Ne pokazuje to koja je liga jaca. Barsa i Real jesu mnogo jaci od timova iz PL al ostali klubovi ne mogu da se porede. Pogledaj kakve igrace imaju Stouk, Palas, Lester... a kakve Eibar, Hetafe, Espanjol...Ne cine ligu 2 kluba. Manji klubovi iz PL su poceli da ulazu dosta para i postali su bas jaki, bogatiji su od manjih klubova iz Primere i mogu da naprave bolje timove.

avatar
CR7
Sunday, 03.01.2016
00:44

Tacno tako ali resilo bi neka pitanja zasto ti Englezi igraju lose u Evropi.Ima mnogo vise faktora a to je da je liga zahtevna i teza pa se igraci umore ili jedostavno ih ne interesuju LS zbog para iz PL.Mnogo pitanja a nikako da se rese.

avatar
Lazo Medvedji
Sunday, 03.01.2016
00:23

a i Ligu Evrope brate... Po svim parametrima su spanske ekipe za korak ispred svih. To ne govorim sad zato sto sam navijac Barse vec je to jednostavno trenutno cinjenica... Kao sto je cinjenica da je krajem 90-tih italijanska Seria A bila apsolutno najjaca liga sveta... Engleska je naravno jaka liga, sa najvise ulaganja i obrtu novca na svetu i najgledanija liga...ali njeni klubovi osim jake ligaske konkurencije Evropi nista trenutno ne nude. Mancester bleda kopija Fergijevog, Arsenal uvek jak ali nedovoljno za titule, Celzi sa onolikim budzetom i onakvim igracima igra fudbal kakav igaju ekipe iz 3. engleske, City prebogat ali izgubljen u Evropi, Liverpul nikako da pronadje sebe....a ekipe koje konkurisu sa LE necu ni da spominjem...

avatar
MaNcHesTeR_ed
Saturday, 02.01.2016
23:34

Nisam znao da u LS timovi predstavljaju celu ligu...

avatar
StormyLBZ
Saturday, 02.01.2016
23:17