Milunović pogodio protiv Olimpijakosa

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 25.01.2017.
21:03
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Arisa remizirali su sa Olimpijakosom u prvom meču osmine finala grčkog kupa, a srpski internacionalac Luka Milunović postigao je jedini gol za klub iz Soluna.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Utakmica osmine finala grčkog kupa između Arisa i Olimpijakosa završena je nerešenim rezultatom 1:1 (1:0) koji će više odgovarati crveno-belima iz Pireja, imajući u vidu da su postigli gol na gostujućem terenu.

Aris nije uspeo da sačuva prednost stečenu u 13. minutu susreta, a važno je napomenuti da su domaći kapitulirali nedugo nakon što su na terenu ostali sa desetoricom.

Vodeći gol za žuto-crne iz Soluna postigao je bivši fudbaler Crvene zvezde Luka Milunović koji je odlično pratio akciju i centaršut Markosa Dunisa pretvorio u gol.

Olimpijakos je na izjednačenje čekao do 81. minuta. Jako važan gol za aktuelnog šampiona Grčke postigao je Karim Ansarifard, pa crveno-beli dočekuju revanš sa remijem koji ih stavlja u bolji položaj.

Recimo i to da je Luka Milivojević na terenu proveo poslednjih petnaestak minuta jer je ušao sa klupe i zamenio Estebana Kambijasa.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke