Milinković-Savić pocrveneo na klupi!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 05.03.2017.
21:25
Izvor: Sportske.net

Golman Poljske Lehiju burno je reagovao nakon crvenog kartona koji je zaradio jedan od njegovih saigrača, te mu je ubrzo pravio društvo na tribinama.

lechia.pl
lechia.pl

Povezane vesti

Leh je u okviru 24. kola poljske Ekstraklase savladao Lehiju pred svojom publikom sa 1:0 i dodatnu "zakuvao" stvari u vrhu tabele.

Lehija ostaje prva sa 46 bodova, druga je Jagelonija sa bodom manje, a Leh je treći sa jednim bodom manje od njih, dok četvrtoplasirana Legija ima 42 boda.

Utakmica u Poznanju okončana je minimalnom pobedom domaćina, ali će ostati u senci čak tri crvena kartona koja su zaradili gosti.

Domaćin je poveo u 70. minutu preko Majevskog, da bi u narednih šest minuta Kusvik zaradio dva žuta kartona, samim tim i isključenje.

Samo minut nakon toga, reprezentativac Poljske Slavimir Peško dobija direktan crveni karton, nakon što je "uvalio lakat" protivničkom igraču.

Fudbaleri Lehije su burno reagovali, a najteže je sudijsku odluku primila klupa, pre svih srpski internacionalac i bivši golman Vojvodine Vanja Milinković-Savić.

Mlađi brat vedete Lacija, popularnog "SMS-a", imao je šta da kaže glavnom arbitru, koji je i njega poput Peška, počastio sa crvenim kartonom.

Tek ta odluka glavnog arbitra Marčinijaka je probudila bes u golmanu Lehije, koji je hteo i fizički da se obračuna, ali su na svu sreću klupa i saigrači uspeli da ga "sačuvaju".


Čitav haos sa stadiona "Mijeski" u Poznanju, pogledajte u nastavku.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dača
Monday, 06.03.2017
00:00

Naši golmani u inostranstvu uglavnom sede na tribinama ili greju klupu. Jedino je Rajković standardan.

avatar
zoran zoran
Monday, 06.03.2017
01:06

I ovaj se bio standardan dok nije sve završio oko transfera u Torino:D

avatar
zoran zoran
Sunday, 05.03.2017
23:03

Zacementiran na klupu čim su sve dog oko iprodaje u Torino:D

avatar
LazarS
Sunday, 05.03.2017
22:47

Koji djavo ga tera da raspravlja sa sudijom? Nebitno dali je odluka tacna ili ne, Fifa bi trebala da implementira da samo kapiten sme da iznese odredjenu zalbu, a i to u smirenom tonu.