Milijaševa Manisa od 0:2 do novog poraza!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 27.09.2014.
22:09
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Manise brzo su se vratili starim navikama posle pobede koju im je u trećem kolu doneo Nenad Milijaš. U četvrtom kolu turske druge lige tim bivših Zvezdinih kapitena ponovo je poražen i to posle vođstva od 0:2.

manisaspor.org.tr
manisaspor.org.tr

Povezane vesti

Nakon što su golom i asistencijom Nenada Milijaša prethodnog vikenda ostvarili prvu pobedu u sezoni fudbaleri Manise vratili su se navikama sa početka šampionata.

U četvrtom kolu turske druge lige Manisa je poražena na gostovanju Adanasporu rezultatom 3:2 (1:2) a meč je obeležilo rano vođstvo gostiju i totalni preokret Adane do 73. minuta.


Golovima Bugarina Dimitrova Manisa je stigla do dva gola prednosti već posle osam minuta igre ali su kola krenula nizbrdo posle autogola Arslana u 30. minutu kojim je domaćin smanjio prednost do odlaska na odmor.

Samo u prvom poluvremenu sudija je pokazao četiri javne opomene igračima dva tima a u nastavku igre pucalo je na sve strane pa su se u beležnici našli Nikola Mikić i Nenad Milijaš.

Uz mnogo sreće domaćin je stigao do potpunog preokreta a Manisa je tako upisala treći poraz na četiri odigrane utakmice pa se umesto u vrhu tabele nalazi samo jedno mesto iznad zone ispadanja u koju će verovatno skliznuti do kompletiranja četvrtog kola.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke