Milijaš pomešao "crnu i zlatnu"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 15.02.2016.
15:29
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac Nenad Milijaš u ponedeljak je ozvaničio saradnju sa kineskim drugoligašem Nei Mongol Džongjuom koji mu je ponudio najbolje uslove nakon završetka saradnje sa Hebeijem.

manisaspor.org.tr
manisaspor.org.tr

Povezane vesti

Bivši reprezentativac Srbije Nenad Milijaš (32) u ponedeljak je predstavljen kao pojačanje kineskog drugoligaša Nei Mongol Džongjua.

Posle sjajne sezone u dresu Hebeija sa kojim je izborio plasman u kinesku Superligu, bivši kapiten Crvene zvezde morao je da potraži novu sredinu jer je njegov klub angažovao Gaela Kakutu, Stefana Mbiju i Žervinja.

U momentu kada je Milijaš raskinuo ugovor sa Hebeijem postojala je opcija da se vrati u Zvezdu, ali se iskusni vezista odlučio za selidbu na sever Kine.

Novi klub Nenada Milijaša osnovan je pre samo pet godina, takmiči se u drugoj kineskoj ligi, a pored srpskog internacionalca boje Nei Mongola brane Brazilac Dori, Englez Frank Nobl i Australijanac Džonas Sali.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pera detlić
Monday, 15.02.2016
18:37

Šteta, značilo bi nam tvoje iskustvo. Pogotovo što imamo mlad tim, ali dobro. Srećno kapitenu i oguli dobro te kineze. :D

avatar
liverpoolfc
Monday, 15.02.2016
16:52