Milijaš pogodio "sa kreča", Bruno Mezenga pokvario slavlje

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 02.12.2014.
20:18
Izvor: Sportske.net

Bivšeg kapitena Crvene zvezde Nenada Milijaša minuti su delili od zvanja junaka utakmice sa Akhisarom ali je još jedan bivši Zvezdaš pokvario slavlje nekadašnjem reprezentativcu Srbije.

manisaspor.org.tr
manisaspor.org.tr

Povezane vesti

Fudbaleri Manise pretrpeli su još jedan u nizu poraza u tekućoj sezoni a srpski internacionalac Nenad Milijaš ostao je bez lovorika iako je četiri minuta pre kraja kup utakmice sa Akhisarom doveo Manisu u vođstvo.

Superligaš iz Akhisara savladao je Manisu rezultatom 3:2 (1:0) u prvom kolu grupne faze turskog kupa a lako se moglo dogoditi da klub Nikole Mikića i Nenada Milijaša savlada favorizovanog rivala.

Domaći su poveli golom Konjuka u 34. minutu a onda je usledio totalni preokret u periodu od 76. do 86. minuta. Sazdagi je izjednačio na 1:1, a kada je Milijaš doveo Manisu u prednost u 86. minutu golom iz penala činilo se da će gosti slaviti.



Rezultat 1:2 bio je aktuelan svega četiri minuta a lovorike Milijašu ukrao je Bruno Mezenga, takođe bivši fudbaler Crvene zvezde. Napadač domaćih izjednačio je na 2:2 u 90. minutu a da Manisa ostane praznik šaka postarao se Ntibazonkiza golom u 4. minutu nadoknade vremena.

Ovo je bio prvi poraz za Manisu u turskom kupu a u grupi "B" takmiče se još Trabzonspor i Kečiorenguču.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Aleksandar El Matador
Tuesday, 02.12.2014
23:02

Mezenga je igračina! Dovedem ga na FM15 u Partizan u tandemu sa Škuntelarom a on postigne 5 gola protiv Dinama Zagreba u plej-ofu za LŠ i to na Maksimiru. Te sezone stigli smo do četvrtfinala Lige Šampiona.