Milijaš objasnio kako se debituje!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 24.02.2015.
19:09
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac Nenad Milijaš debitovao je za kineskog drugologaša Hebei Kina Fortuna u duelu sa Busanom a već na prvoj utakmici u dresu svog novog kluba iskusni vezista postigao je gol.

manisaspor.org.tr
manisaspor.org.tr

Povezane vesti

Bivši kapiten Crvene zvezde Nenad Milijaš upisao je prve minute u dresu svog novog kluba u prvoj kontrolnoj utakmici koju je Hebei Kina Fortuna odigrao protiv prvoligaša Busana.

Izabranici Radomira Antića remizirali su rezultatom 1:1 a Nenad Milijaš je već na prvom susretu za Hebei postigao gol.

Nekadašnji vezista Vulverhemptona postigao je vodeći gol za svoj tim a Busan je do kraja uspeo da izjednači rezultat u kontrolnoj utakmici igranoj u sklopu priprema za početak nove sezone.

Podsećamo da je bivši reprezentativac Srbije u Hebei stigao na insistiranje Radomira Antića a kineski drugoligaš platio je Manisi 600.000 evra kako bi dobio Milijaša.

Dodajmo i to da je još jedan srpski internacionalac Miroslav Radović dogovorio dvogodišnju saradnju sa Hebei Kina Fortunom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 24.02.2015
20:13

Dobar je, napreduje u karijeri. Kad se vratio na nulu mislio sam da je gotovo i da nikad nece otici u bolji klub od zvezde kad covek ode u Tursku, pa u Kinu, svaka cast.

avatar
DS Novi Sad
Tuesday, 24.02.2015
21:35

idi komentarisi svoje vesti,isto se moze reci i za danka lazovica ;) Polako se gasite tako i treba,jer ste zavidni,vise volite nas neuspeh ,nego vas uspeh to je to :)

avatar
dejanera
Tuesday, 24.02.2015
22:33

A zasto to Lazovic zavrsava karijeru a Milijas ne kad je Lazovic mladji od Milijasa? Bice da opet nemas pojma o cemu pricas kao sto je i inace kod tebe slucaj

avatar
Tuesday, 24.02.2015
21:44

Lazovic zavrsava karijeru za razliku od Milijasa.