Miler nosi bele čarape na sandale?!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 14.11.2016.
08:42
Izvor: Sportske.net

Pravi rat reči izbio nakon utakmice između San Marina i Nemačke...

AP Photo/Marco Vasini
AP Photo/Marco Vasini

Povezane vesti

Jasno, autsajder nije imao nikakvu šansu ni da izbori podnošljiv poraz, Nemci su bez nekoliko ključnih igrača slavili sa 8:0, a Tomas Miler je nekim izjavama razljutio domaćine.

"Ne kapiram zbog čega igraju i šta možeš da naučiš iz ovih utakmica",
rekao je fudbaler Bajerna.

"Shvatam da hoće da igraju protiv svetskog šampiona i da mogu da se odbrane samo grubostima, ali pita li se neko zbog čega profesionalci moraju da se izlažu ovakvim rizicima", dodao je napadač "Pancera" koji je igrao, ali nije dao gol u pobedi od 8:0.

Odgovorio mu je Alen Gasperoni koji je potparol tamošnjeg fudbalskog saveza.

"Fudbal nije samo vaš, već svih koji ga vole, sviđalo vam se ili ne, mi smo tu, igramo. I naši fudbaleri jure svoje snove, ne ispunjavaju vaše želje. Vi, Nemci nikada nećete naučiti da ne budete prepotentni, to nije garancija uspeha", kaže Gasperoni.

Baš ne voli Nemce.

U nastavku se i lično obratio Mileru.

"Tvoja baka je verovatno volela da dođe na rivijeru da upozna nekog Rimljanina. Ono što sam razumeo je da i pored toga što nosite poslednji model Adidasa, vi ste i dalje oni isti ljudi koji obuvaju bele čarape na sandale", zaključio je ovaj "zvaničnik" San Marina.

Izgleda da ih je Miler baš naljutio, ko zna, možda se osvete u revanšu. Inače, nije ovo najteži poraz San Marina protiv "Elfa" u kvalifikacijama za EP 2008. primili su 13 golova kod kuće, dok su u revanšu izgubili samo sa 6:0 u Nemačkoj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
bayern
Tuesday, 15.11.2016
14:44

Ne pričaj gluposti, ti tzv. Bartra. Ne sviđa ti se kao čovek? A ti ga kobajagi poznaješ lično pa možeš da proceniš. Odakle ti znaš, da je Dortmund najpopularniji klub u Nemačkoj? Jel ti uopšte znaš gde se Nemačka nalazi? FC Bayern ima u Nemačkoj oko 18 miliona navijača, Dortmund oko 4.000.000. Bayern ima 277.000 članova, Dortmund oko 100.000.
Da li si ti uopšte punoletan? Pitam jer pišeš kao malo dete.

avatar
Делија_момак
Monday, 14.11.2016
20:05

Хахахаахахахаха како га је спустио!

avatar
Monday, 14.11.2016
17:56

99% je u pravuu marinac. Miler mi se nikadaa nije dopadao kao fudbaler ni kao covek. Ima taj minhenskii stav, gospodin sam i svee mi je dozvoljeno. Zatoo je Dortmund najpopularniji klub u Nemackoj. Fudbal u Dortmundu se gajii iz ljubavi, nisu nas sazvakalee gospodske delatnosti. I ne samoo u Dortmundu, jos ponegde je ostala ta trunka ljubavi prema fudbalu, kao u prilozenom tekstu u San Marinu, bez obzira sto su mala nacija. Inace, postujem Bajern kao rivala, da ne pomisli nekoo da ih vredjam ili da ih mrzim, daleko biloo, samo iznosim cinjenicu da mnogo sebii dozvoljavaju.

avatar
Ayrton Senna
Monday, 14.11.2016
10:27

U pravu je Miler u potpunosti. U drugim sportovima najbolji igraju sa najboljima, a lošiji imaju nekoliko rangova da pređu da dođu do najbolje grupe, kao što je u tenisu ili hokeju, dok u košarci, odbojci, itd. svetski prvak ne igra kvalifikacije a najbolje ekipe sa kontinentalnih takmičenja direktno idu na svetsko. Samo u fudbalu je ovakav besmislen sistem.

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Monday, 14.11.2016
13:40

Jedan je fudbal.

avatar
Cole MCM
Monday, 14.11.2016
10:05

Zbog cega igraju? Zato sto ce sut u okvir gola slaviti vise nego 5 titula prvaka sveta. I Farska Ostrva su nekad bila u istoj kategoriji pa su evo sve bolji i bolji