Milanski cirkus, Berluskoni sprečio povratak Mihajlovića!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 26.04.2016.
09:06
Izvor: Sportske.net

Kao što se i očekivalo, smena Srbina odvela Milan u još veće probleme. Ideja postojala, gazda je sprečio!

BETA/AP Photo/Antonio Calanni
BETA/AP Photo/Antonio Calanni

Povezane vesti

Sinoć se govorkalo da bi Siniša Mihajlović mogao da se vrati na klupu, on uostalom ima ugovor do 2017. i ne bi mogao da odbije povratak, praktično je na platnom spisku Milana.

Da je Berluskoni sam sebi pucao u nogu, videlo se protiv Karpija i Verone, prvi su debitanti koji se grčevito bore za opstanak, drugi su ispali i zvanično iz lige, Milan je delovao tužno.

Podsetimo, Berluskoni je smenio Mihajlovića uz konstataciju da Milan nikada nije igrao gore, ali Broki ne samo da nije ništa promenio, "Rosoneri" su uspeli nemoguće, da deluju mnogo lošije nego u većem delu sezone.

Sinoć su razgovarali Galijani i Berluskoni, navodno je, mada to nije potvrđeno, prvi saradnik vlasnika imao ideju da prekine smejuriju i vrati Mihajlovića koga podržavaju igrači, ali je Berluskoni to odbio.

Do kraja su tri nebitne utakmice, ovakav Milan nije za Evropu, pa mnogi i smatraju da osvajanje šestog mesta ne znači ništa. Ali, sledi za nešto manje od mesec dana finale kupa protiv moćnog Juventusa, ako "Rosoneri" budu igrali ovako, nemaju apsolutno nikakvu šansu.

Poraz od Verone je razbesneo i navijače i medije koji optužuju Berluskonija da je uništio klub, a gde će završiti ova avantura ostaje da vidimo. U svakom slučaju, ako izgube i narednih par mečeva, nije nemoguće da vrate Mihajlovića.

To bi bio presedan za tako veliki klub, ali od Berluskonija se svašta može očekivati?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Liquid Swords
Wednesday, 27.04.2016
01:20

Iskreno navijam za Romu kad budu igrali protiv nas, zasto ? Jednostavno. Muka mi je gledati berlu i galijanija a vece bruke od verone i karpija nema, tako da zelim da nas roma otkine i da berla proda klub.

avatar
Bel
Tuesday, 26.04.2016
15:58

Berluskoni je jos 2009. trebao da se povuce i bude legenda, ovako je samo uprljao sve dobro sto je uradio za klub, a sigurno je uradio mnogo vise dobrih nego losih stvari, ali jednostavno navijaci su nestrpljivi.

avatar
jv
Tuesday, 26.04.2016
11:30

Prodaj klub! Mihajlovic ili Broki, sasvim je svejedno, nama treba pravi trener i pojacanja!

avatar
Стефан Б.
Tuesday, 26.04.2016
11:04

Uništi čovjek nekad slavni Milan.. Idi jadan više!

avatar
lol
Tuesday, 26.04.2016
10:06

Berluskoni prodaj klub !!! Milan mora igrati evropu,pa makar to bila u LE !

avatar
VicenteCalderon
Tuesday, 26.04.2016
09:55

u svakom slucaju gore od brokija ne moze...bolje i da progutaju knedlu i vrate mihu, sa njim mozda imaju cemu da se nadaju u narednim sezonama ovako mrka kapa

avatar
Tuesday, 26.04.2016
09:18

Inace, Baku treba da bude velika sramota, apsolutno sam bio za njegovu prodaju i pre par meseci u slucaju ponude o kojoj je (tada) svugde pisalo, a tek sto sam sada...

avatar
Tuesday, 26.04.2016
09:16

Dajte:-) Sa Mihajlovicem smo osvojili samo bod vise protiv ove dve ekipe jesenas, juce smo ipak primili gol u poslednjoj sekundi tako da je ucinak maltene isti. Inace, nas gol je verovatno bio iz ofsajda, a penal za Veronu je bio najpre zbog faula Romanjolija, ono sto se posle desilo nije ni bitno. U prvom delu smo se mucili i sa Frozinoneom, a zatim i izgubili kod kuce od Bolonje! Imamo tezi raspored od Sasuola do kraja, a samo bod vise...

avatar
Milan Mihajlovic
Tuesday, 26.04.2016
11:49

Ne pratim milan preterano ali mislim da je mihajlovic za ovog brokija trener i po. I od kad su ga otpustili navijam da izgube sve do kraja. Realno i nemaju tim za evropu. To su sve pusti snovi. Kao sto se njihov gradski rival nadao ligi sampiona.

avatar
Boris Nedeljkovic
Tuesday, 26.04.2016
16:56

axxaxaxaaxxa samo jedna ispravka....mala....prvi i drugi deo sezone...velika razlika.....ekipa i tribine....i treneri svi uz mihu....uz ovoga niko....berluskoni se oglasavao svaki dan kad je miha vodio sad gubi 100% meceva i nista....znaci da ga nije briga...lakrdija...vratice se doktor :D...xaaxaxaax ili kralj :D....videcete :D...

avatar
Tuesday, 26.04.2016
12:35
avatar
Tuesday, 26.04.2016
12:35

Tesko biti trener i po za Brokija:-D Nemamo tim za Evropu, ali cemo ga imati kad i ako dodje novi vlasnik. Prioritet je zadrzati sesto mesto, juce smo mogli sve dileme da razresimo, eli mi ni toliko nismo u stanju...

avatar
Šumadinac
Tuesday, 26.04.2016
09:13

Trenutno, Milan je najgori tim u ligi!

avatar
rivarinho
Tuesday, 26.04.2016
13:50

i ja slicno mislim...sto po kvalitetu na papiru, sto po izgledu na terenu...realno, verona, sasuolo, atalanta, torino su svakako kvalitetnije ekipe od Milana, uz to igraju sa manje pritiska sto im daje skoro duplu prednost u odnosu na posrnulog giganta! Miha je sa ovim Milanom dobio Inter i Fiorentinu sto je gotovo ravno tituli Lestera u Engleskoj!

avatar
Boris Nedeljkovic
Tuesday, 26.04.2016
16:58

miha ima ostrinu i prostup...fer je i ne zamlacuje se.....covek kaze da nismo ni za sesto i tako jeste....ali gospoda hoce brokija i di franceska i montelu :D.....eto vam ih :D....niti jedan ozbiljan trener...ili bar malo ozbiljan nece uzeti ovakav klub.....miha ga samo moze kroz ligu evrope vratiti tamo gde pripada :D....vracajte coveka da se ne blamiramo :D....