Milanova bruka, Miha juri Ligu šampiona!

Autor: Boris Jovanović
nedelja 18.01.2015.
16:58
Izvor: Sportske.net

Očajni Milan nastavio da se blamira, komšije iz Bergama se gostile na "San Siru". Sampdorija stigla na deobu trećeg mesta, domaćini bez pobede!

Beta/AP Photo/Luca Bruno
Beta/AP Photo/Luca Bruno

Povezane vesti

Milan se po običaju mučio, bez ideje, agresivnosti, opomena je bila kada je Denis pogodio prečku. Kao da ga "Rosoneri" nisu shvatili ozbiljno, pa je posle akcije Moraleza, "Tenk" pogodio mrežu Lopeza, 1:0 za goste.

Lako su se komšije iz Bergama branile na "San Siru", a Milanova igra može da se opiše kao sramotna. Gotovo da nisu ugrozili Sportijela, totalna nemoć, iznervirani Inzagi je isključen. Na kraju je Rami imao priliku da izjednači, ali bodovi idu "Orobićima". Za Milan četiri meča bez pobede, dva poraza u nizu kod kuće.

Hoće li Inzagi preživeti, ili će ga klub iskoristiti kao kišobran za krizu koja traje treću godinu?

Gol Denisa možete videti ovde.

Sasuolo je poveo na "Marasiju", Berardi je posle penala koji je nad njim napravljen doveo Emilijane do prednosti. Španac Jago Falke je savladao Konsiljija i izjednačio rezultat. U nastavku je Sasuolo opet poveo, posle greške Perina, ali je samo par minuta kasnije Fetfasidis posle još jedne asistencije Lestijena izjednačio na 2:2. Ipak, raspoloženi Berardi koristi akciju Zaze, 3:2 za Sasuolo. Nije se dalo gostima, Đenova u samom finišu stiže do boda, drugi gol Fetfazidisa, odličan meč pod Lanterom i podela bodova.

Torino je ubedljivo poveo protiv Ćezene u gostima, Benasi i Kvaljarela su za par minuta uspeli da dva puta savladaju Lealija, ali su Romanjoli preko omalenog Brijence sa penala uspeli da se vrate u igru. Domaćin je promašio nekoliko prilika, ono što nisu mogli iz igre učinio je Brijenca ponovo, još jednom sa bele tačke, 2:2!

Ipak, bodovi su otputovali u Pijemont, pogodio je Maksi Lopez, novajlija i "Bikovima" doneo dragocene bodove na "Manuciju".

Udineze je imao mnogo problema sa Zolinim Kaljarijem, posle 40 minuta Žoao Pedro je posle akcije Donsaha doveo Sarde do prednosti. U prvom poluvremenu "Zebrete" nisu ni ugrozile svog bivšeg golmana Brkića. A onda za dva minuta u drugom delu preokret. Prvo je Kapuano poklonio loptu Alanu za izjednačenje, da bi Siril Tero okrenuo rezultat posle dodavanja Di Natalea.

Ipak, "Zebrete" nisu izdržale do kraja, u samom finišu penal za Kaljari, Erto je igrao rukom, Aveljar vara Karnezisa, bod ide na ostrvo.

Posle po jedne promašene prilike na obe strane, Miha je zaledio "Tardini". Akcija Edera, Gonzalo Bergesio ne prašta, Đenovljani vode. Posle toga je sve bilo stvar rutine, dvadesetak minuta pre kraja prvenac Sorijana, 2:0 za Mihajlovićev tim. Tako je i završilo, a srpski stručnjak i njegov tim je sada na deobi trećeg mesta sa Napolijem.

U Veroni, posle akcije Hoakina i Tomovića, Gonzalo Rodrigez je bio na pravom mestu i savladao Albana Bizarija. U nastavku je Kjevo poravnao preko svog kapitena Pelisijera. Ipak, "Leteći magarci" su spušteni na zemlju u samom finišu kada je Babakar glavom pogodio za pobedu "Ljubičastih"!

Kolo zatvaraju večeras Juventus i Verona, šampion ima priliku da spasi čast domaćih koji nisu dobili nijednu utakmicu u 19. kolu!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
iL dRaGoNe
Sunday, 18.01.2015
18:00

Ovaj milan raspad sistema, zao mi onog El Sharaawy-a sto propada u ovu rupetinu od kluba

avatar
Minus mi ustase daju
Sunday, 18.01.2015
18:20
avatar
juventino
Sunday, 18.01.2015
18:42

I meni je zao Sharaawya..volio bih da dodje u Juve