Milan proradio u drugom poluvremenu!

Autor: Boris Jovanović
subota 04.10.2014.
22:39
Izvor: Sportske.net

Posle tri kola Milan konačno pobedio, Muntari i Honda spustili "Leteće magarce" na zemlju. U prvom meču kola, Veroni "minimalac" protiv Sarda na "Bentegodiju"

Beta/AP Photo/Antonio Calanni
Beta/AP Photo/Antonio Calanni

Povezane vesti

Milan nije blistao u prvom poluvremenu protiv Veroneza, imali su par šansi, ali je Bardijeva mreža mirovala. Pokušaji Meneza posle koga je Bonaventuru zakačila lopta i šut Honde bili su gotovo sve za prilično monotono poluvreme na "San Siru".

U nastavku pritisak domaćih je rezultirao već posle desetak minuta. Muntari je zahvatio loptu, ona je prvo udarila o zemlju i završila pod prečkom Bardija. Lep gol i olakšanje za navijače "Rosonera".

Njihov tim je rizikova, jeftinim greškama je poklonio Kjevu dve kontre, gosti nisu iskoristili prilike, izostao je završni pas u izglednim pozicijama.

Milan je zaslužio pobedu, meč je prelomio Honda koji je iz slobodnjaka otklonio sve dileme.

Posle poraza od Juventusa i dva remija na strani, ovo je treći trijumf za Inzagija i njegov tim.

Golove sa "San Sira" možete videti ovde.

U prvom meču dana, Verona je u odličnoj utakmici u kojoj su se oba tima ispromašivala slavila sa 1:0 protiv Kaljarija. Sevalo je na obe strane. Sardi su igrali kao i sve Zemanove ekipe, otvoreno, ali za razliku od duela sa Interom nisu bili precizni.

Čovek odluke bio je Tačidis, Grk je pet minuta pre kraja rešio pitanje pobednika bombom sa dvadesetak metara. Janković je ušao sredinom drugog poluvremena, malo mu je nedostajalo da pogodi mrežu, njegov udarac je zaustavila prečka.

Gol sa "Bentegodija" možete videti ovde.

Ostali mečevi se igraju u nedelju, u centru pažnje biće derbi Juventusa i Rome u Torinu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke