Milan napravio plan, realizacija počinje večeras?

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 13.01.2016.
10:49
Izvor: Sportske.net

Ako Milan ne eliminiše Karpi u kupu, Siniša Mihajlović je bivši. Plan je napravljen, a već su počeli pregovori sa trenerom za novu sezonu!

BETA/AP Photo/Antonio Calanni
BETA/AP Photo/Antonio Calanni

Povezane vesti

Siniša Mihajlović se već navikao, iz nedelje u nedelju igra za ostanak na klupi. Pritisak je sada pomeren na kup gde Milan vidi šansu da osvoji trofej.

U prošlom kolu je srpski stručnjak izveo rezerviste, večeras na "San Siro" stiže davljenik Karpi, a videćemo hoće li Mihajlović odstupiti od toga da šansu pruži igračima sa manjom minutažom.

Ako ispadne, navodno će biti aktiviran plan po kome će ekipu do kraja sezone voditi Marćelo Lipi.

Mihajlović nema nikakvu šansu da naredne sezone sedi na klupi, naime, Berluskoni svim silama želi Kontea, navodno je selektoru koji će sigurno biti slobodan nakon EP ponuđen trogodišnji ugovor vredan 4 miliona evra, ali i odrešene ruke za dovođenje pojačanja.

Doduše, nije jasno kojim novcem pošto teško da će se finansijska situacija u Milanu toliko popraviti da će ponovo uložiti stotinak miliona evra u prelazni rok.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
F.C. São Paulo
Wednesday, 13.01.2016
15:12

Са играчима које има на располагању, Миха одлично ради. Берлускони се стисао за играче, а за новог тренера је спреман да потроши брдо пара. Напред Михо!!!

avatar
REVOLT SPT
Wednesday, 13.01.2016
16:57

Idi vodi ga u Brazil ako ti je toliko dobar, on u Milanu nema sta da trazi!

avatar
jv
Wednesday, 13.01.2016
13:23

Konte, Maldini i isplivali smo. Neka Berluskoni ulozi ili proda, svejedno je.

avatar
REVOLT SPT
Wednesday, 13.01.2016
15:19

Mihajlovic-Kapelo/Lipi/Sari/Konte, Galijani-Maldini, Braida i Serzinjo koji je vec tu, a mozda cak i onom izdajniku Leonardu da oprostimo i da ga vratimo jer ce nam biti od velike koristi:-D, Berluskoni-Skvinci.

avatar
Alexander Stonsky
Wednesday, 13.01.2016
16:13

Skvinci mislim da ima 1,7 milijardi. To je ogroman novac ali nedovoljan za neki veliki projekat Milana.

avatar
REVOLT SPT
Wednesday, 13.01.2016
13:05

Samo da ovog vise ne gledamo u svetinji, hvala mu bas (ironija, naravno) za odlazak Adriana u Djangsu!

avatar
Wednesday, 13.01.2016
12:27

Hajde više, kad bi to za Kontea bilo stvarno i da mu se niko ne meša u dovođenje igrača bilo bi ok, još da samo ovo što stoji u poslednjem pasusu bude kako treba i već od naredne godine će biti bolje!

avatar
MaNcHesTeR_ed
Wednesday, 13.01.2016
12:14

Berlusconi mora da ode iz Milana sa svojom cerkom, i da prepusti klub nekome ko zna da vodi klub.

avatar
REVOLT SPT
Wednesday, 13.01.2016
12:36

Sa svojim cerkama. Mozda nije nominalno u klubu, ali Marina Berluskoni je prilicno vazan faktor kao direktorka Fininvesta. Citava familija da ode...

avatar
REVOLT SPT
Wednesday, 13.01.2016
11:55

Sta vam je s tom pricom o lovi, danas je cuveni sastanak u Senzenu:-D Ako vec planiramo pakleno, neka klub bude prodat Skvinciju ili nekom drugom Italijanu, ali neka konacno vise bude prodat pa makar to bilo i za manje od milijardu evra! I ovo danas (naravno, cisto sumnjam da ce do toga doci) znaci samo prodaju 48 posto deonica, ima jos tu mucenja za nas i bice ga jos dosta dugo...

avatar
MilanistaPerSempre
Wednesday, 13.01.2016
15:43

Brate obozavam tvoje komentare, vidi se da si pravi Milanista i da dobro pratis sva desavanja. Mislio sam da sam im ja najveci fan u Srbiji dok nisam video tvoje komentare na sportskim haha, mogu ti reci tu smo negde. Hteo sam da te pitam ako mozes da mi das fejsbuk profil pa da prodiskutujemo i tamo koju, jer znas i sam da ovde ne odobravaju dosta komentara, a imam dosta informacija i zanimljivosti koje bih podelio sa tobom i voleo da cujem tvoje misljenje o tome, ali ima tu stvari koje mi ne bi odobrili ovde da postavim sigurno, zna se ipak koji klub iz Italije admini stranice simpatisu :D

avatar
REVOLT SPT
Wednesday, 13.01.2016
16:56

:-D Mogu, zasto da ne- Revolt Sempre Per Te, admin sam Fejsbuk grupe Svi mi koji volimo ACM