Mijat: ''EURO pun pogodak'', Nađ: ''Ne slažem se!''

Autor: Darko Mitrović
utorak 21.06.2016.
20:48
Izvor: Sportske.net

Oprečna mišljenja nekadašnjih reprezentativnih saigrača o (ne)kvalitetu novog formata takmičenja na Evropskom prvenstvu.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Brojne su polemike širom Evrope u vezi sa činjenicom da ovogodišnje Evropsko prvenstvo ima 24 učesnika, što je najviše u dosadašnjoj istoriji šampionata Starog kontinenta.

Za našeg proslavljenog asa, nekadašnjeg reprezentativca Jugoslavije i čoveka koji je 1998. Real Madridu doneo titulu prvaka Evrope posle 32 godine posta, Predraga Mijatovića, promena sistema takmičenja donela je pozitivne rezultate, uz ocenu da je ovakav EURO ''pun pogodak''.

''Dobro je da učestvuju neke reprezentacije koje ranijih godina nisu imale šanse da dođu na finalni turnir, ali i da iznenade, kao što je recimo Vels. Kvalitet fudbala, za sada, je OK, neke utakmice su rešene u finišu i sve je to lepo za gledanje'', izjavio je Mijatović za ''Sport FM radio''.

Suprotno mišljenje je večeras, gostujući na RTS-u izneo Albert Nađ, još jedan nekadašnji fudbaler Partizana i reprezentacije naše zemlje, koji je na pitenje voditelja prokomentarisao Mijatovićev stav.

''Ja se ne bih baš složio sa njim. Mislim da je povećanjem broja učesnika opao kvalitet prvenstva'',
jasan je Nađ.

Foto: partizan.rs

Albert Nadj





 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zvezda do Tokija
Tuesday, 21.06.2016
21:53

Ovo je najgore prvenstvo do sada jer sve ekipe igraju ziheraski da odbrane svoj gol pa sta postignu u napadu. Jedino par dobrih reprezentacija igra napadacki. Mislim da ovaj format sa 24 ekipe nije dobar a pogotovo ova fora sa 4 treceplasirane ekipe totalno gusi fudbal dovodi do toga da vecina igra bunker bez zelje da napadne

avatar
-40 u rupetini
Tuesday, 21.06.2016
21:42

slazem se sa albertom! najgore EP ikada!

avatar
VLADIMIR DRACULESCU
Tuesday, 21.06.2016
23:04

Dobro zbori za ovo, ali nemoj samo vise nikad da nam on bude SD Hahaha Koordinator za sva sportska pitanja LOL

avatar
Tuesday, 21.06.2016
20:57

Nadj je skroz upravu. Opao kvalitet uzasno. Sve neki bunkeri dosad asve utakmice niti takticno nadmudrivanej neko, niti mnogo lepih poteza, samo neke zatvorene igre, svi nesto rezervisano, manje ekipe bunkerica do kraja i sot ej najgore prolaze ove treceplasirane ekipe, ej pobedis jednu i mozes prodci dalje. Uzasno.

avatar
VLADIMIR DRACULESCU
Tuesday, 21.06.2016
20:50

Adi je u pravu.