Mihu ruši 'njegov' Lacio?

Autor: Miloš Marković
utorak 27.10.2015.
10:32
Izvor: Sportske.net

Pobedio je Sasuolo, ali to ne znači da je sačuvao posao.

BETA/AP Photo/Paolo Giovannini
BETA/AP Photo/Paolo Giovannini

Povezane vesti

Siniša Mihajlović je navodno u lošem odnosu sa Berluskonijem, utakmice sa Kjevom i Laciom će odrediti njegovu sudbinu.

Rosoneri su ostvari veoma važnu pobedu nad Sasuolom u nedlju, ali rukovodstvo Milana nije zadovoljno onim što je videlo na terenu protiv rivala koji je savladan sa igračem više na terenu.

Korijere delo Sport sugeriše da je Mihina sudbina i dalje pod znakom pitanja, te da uprava smatra da tim mora mnogo bolje i da ima potencijal koji se ne realizuje na pravi način.

Srpski trener će svoje presudne utakmice igrati u naredna 4 dana, protiv Kjeva u sredu i derbi meč u nedelju protiv Lacija. Naročita pažnja se stavlja na Mihin Lacio u kome je igrao svojevremeno, uz tvrdnju da će eventualni poraz na Olimpiku označiti i definitivni rastanak.

Korijere takođe ističe i protestne poruke navijača, te upozorava da je sve više onih koji su izgubili poverenje u srpskog trenera.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Liquid Swords
Tuesday, 27.10.2015
17:23

Za sve u Milanu je kriv Miha. Pa tek onda Berluskoni i Galijani, na samom kraju igraci. Miha je glavni krivac za sve, i za sve lose rezultate je on odgovoran. Moze da pobedi Lacio deset nula opet ce biti los za mene, imao je 150 miliona i potrosio na budalastine, uradio nevidjeno los prelazni rok. Posle kazu nema dobar tim, a Djenova ima ? Djenova ima tim bolji od Milana ? Objasnite mi to veliki poznavaoci fudbala i strucnjaci. Ponovo kazem, Mihajlovic je kriv za sve.

avatar
jv
Tuesday, 27.10.2015
14:09

Zar je iko verovao da ovaj covek moze voditi ozbiljan klub? Posrecilo mu se prosle godine i to je sve. U reprezentaciji nije napravio nista i bio je tu samo zbog naseg postenog saveza i jos postenijeg predsednika. Silvio je ostario i zbog toga mu se desavaju ovakve gluposti, on treba naci nekoga da ga zameni, Maldini bi bio idealan. Niko ne garantuje da sledeci trener kojeg on izabere nece biti promasaj.

avatar
AdrovicEsad
Tuesday, 27.10.2015
12:00

Tesko se moze nesto ocekivati od ekipe koja kuci izgubi 0:4,Tesko je za svakog trenera u Milanu

avatar
JEBI DV PASJE SINOVE
Tuesday, 27.10.2015
11:36

Narednih pet dana, ne cetiri. Nasa igra je mrcvarenje i zato treba da ode, da ne pricam sto ne stavlja De Jonga i sto malo malo pa ne stavi ni Baku?!?!?! Sasuolo bi ostao neporazen da im nije iskljucen golman!