Mihu razapeli, hoće li preživeti ponedeljak na klupi?!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 04.04.2016.
09:37
Izvor: Sportske.net

Dva boda u poslednja četiri meča, ekipa u karantinu, samo da li će Mihajlović tu i ostati?

BETA/AP Photo/Luca Bruno
BETA/AP Photo/Luca Bruno

Povezane vesti

Srpski trener je sinoć bio blizu smene, posle poraza u Bergamu, pobesneli Berluskoni je kako piše "Republika" telefonirao iz svoje vile u Arkoriju Galijaniju sa idejom da Mihajlović odmah bude smenjen.

Gazda je želeo da promoviše bivšeg igrača Kristijana Brokija u trenera do kraja sezone, ali ga je prvi saradnik Galijani odgovorio.

Ipak, nije još prošla opasnost, Mihajlović derbi sa Juventusom možda ne dočeka na klupi.

On je na jednoj drugoj klupi, onoj optuženičkoj, mediji ga razapinju posle loše serije, a navodno je i Galijani razgovarao sa rezervnim golmanom Abijatijem kako bi saznao raspoloženje igrača, odnosno da li su oni još uvek uz trenera.

Stvari u prvenstvu su izgubljene, ostaje finale kupa protiv Juventusa, ali treba biti iskren, ovakav Milan nema nikakvu šansu protiv lidera i aktuelnog šampiona i osvajača kupa.

Predigra će biti narednog vikenda na "San Siru", taj meč je u rezultatskom smislu mnogo važniji Juventusu koji je blizu odbrane titule, ali ako Mihajlović bude na klupi i izgubi tu utakmicu, biće sigurno smenjen.

Ironije radi, on je u maju 2014. bio najozbiljniji kandidat za klupu Juventusa kada je Antonio Konte trebalo da ode, ali je dva meseca kasnije ipak šansu dobio Alegri. Kako se priča, ako bi Alegri sada napustio klupu, prvi izbor ljudi iz Juventusa bi bio baš Mihajlović, za njega veruju da bi sa boljim timom od ovog tužnog Milana svakako imao mnogo bolje rezultate.

U svakom slučaju, kako sada stvari stoje, Juventus će biti taj koji će mu uručiti otkaz narednog vikenda, ako do tada ostane trener...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
AfricaLoF
Monday, 04.04.2016
11:39

Mozda bi bilo najbolje da Miha podnese ostavku i da se ova agonija za njega kao i za klub zavrsi. Nije Milan ni pre njega bio onaj stari, niti ce sudeci po svemu nakon njega biti.

avatar
fiSTE
Monday, 04.04.2016
11:30

U Milanu je trener najmanji problem, koliko su ih samo promenili do sad.

avatar
fcb
Monday, 04.04.2016
11:20

Mihajlović je odličan, ali sa ovim jadnim timom ne može ništa. Naravno da je bilo i njegovih grešaka, ali kako da ih ne bude u ovakvom stanju u kakvom je ekipa. Do sad nisam bio protiv Berluskonija, jer je izgradio veliki Milan, ali sad jesam, izgubio je sve konce, želi rezultate, a ulaganja nikakva za današnje standarde. U Milanu vode potpuno pogrešnu transfer politiku, i za to malo para što ulažu, oni gomilaju neke prosjecne igrače, umjesto da dovedu 2-3 kvalitetna. Ako bi u 2 prelazna roka doveli 4-5 dobrih igrača, to bi napravilo razliku. Žalosno je na šta je spao nekad veliki Milan.

avatar
Poznavalac
Monday, 04.04.2016
12:59

daleko od toga da je mihajlovic odlican cak naprotiv mislim da je vrlo los trener i to je dokazao i u bolonji i na celu srbije i u firenci i sada u milanu..solidne rezultate je imao sa katanijom i sampdorijom..i koja je pouka?poenta je da je on trener za manje klubove tj.klubove koji nemaju imperativ pobeda u duzem ciklusu i klubove kojima je uspeh i svaki osvojeni bod,previse igra defanzivno,a to klubovi poput viole i milana ne trpe..oteran je iz bolonje pa fiorentine pa srbije i sada ce iz milana..previse otkaza za kratko vreme..

avatar
Monday, 04.04.2016
14:06

Bas tako, samo u Kataniji i Sampdoriji je bio dobar. Mozda bi nesto uradio i sa reprezentacijom, ali sam je sebi sasekao krila u startu, a ne treba nikad zaboraviti da je isprobao vise od cetiri razlicita tima.

avatar
Скаузерлија
Monday, 04.04.2016
11:18

Тренер који ради под толиким притиском не може да ради свој посао како треба. Мало, мало па му прете отказом. Напуштај сахрану Михо, напуштај...

avatar
Monday, 04.04.2016
10:00

Znaci, po vama mi nemamo nikakve sanse ni za vikend ni u finalu Kupa?! Pisete kao da nije rec o susretu dva najveca i kao da Milan nije domacin. Dok za prvenstvo i ja mislim da cemo gotovo sigurno izgubiti ako ostane Sinisa, finale Kupa je specificna utakmica i tu barem postoji neka-izvesna nada i sa njim na klupi, a kamoli sa nekim drugim:-D Cemu toliki odijum?