Miho, koju "ženu" izabrati?

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 16.03.2015.
13:27
Izvor: Sportske.net

Siniša Mihajlović je pred izborom, ili makar tako stvari postavlja njegov predsednik. Večeras je možda na redu flert protiv budućeg kluba?

Beta/AP Photo/Andrew Medichini
Beta/AP Photo/Andrew Medichini

Povezane vesti

Siniša Mihajlović ima ugovor sa Sampdorijom još na sezonu, ali ga to ne obavezuje, makar je takva poruka predsednika Ferera.

"Voleo bih da ostane, ali ako ga zove Junajted ili Siti, šta mi tu možemo. To je kao da vam muž ili žena kažu da vole nekoga drugoga, šta možete da učinite, svako traži bolje", kaže vlasnik Dorijana u svom stilu.

Ovaj filmski producent je ambiciozan, kaže da će pojačati ekipu, ali na Mihi je odluka.

Srbin želi da ostane u Italiji, Inter je uvek opcija, ali Mihajlović je skeptičan da bi mogao da stigne poziv na leto.

U ovom trenutku večerašnji protivnik Roma je najrealnija opcija. Igrao je za "Vučicu", mada dve najgore godine u karijeri, kako je rekao, nema više neprijatelja u Rimu i prihvatio bi poziv.

Večeras bi mogao da "flertuje" sa Rimljanima, Sampdorija gostuje na "Olimpiku", Mihajlović je otvorio karte, već je izdiktirao sastav, a počeće sa tri napadača.

Sampdorija juri Evropu, Roma je odavno izvan trke za titulu, tačnije u njoj nije ni bila, prioritet je da sačuva drugo mesto i plasira se direktno u Ligu šampiona.

Pozicije Rudija Garsije nisu baš dobre, u tim je uloženo dosta, Rimljani imaju slabiju sezonu, imali su ambicije da se trkaju sa Juventusom, ali to je nerealno. Šampion ima +14 i titula je mnogo dalja nego prošle sezone, kada je Roma imala slabiji tim.

U svakom slučaju, ovo je lepa prilika za Mihajlovića, njegov tim ima šansu.

"Uveren sam da možemo da pobedimo, moram to da prenesem na igrače. U usponu smo forme, moramo da verujemo u osvajanje bodova", kaže Srbin.

On nema pobedu protiv Rome na klupi Đenovljana, jesenas je bilo 0:0 na "Marasiju", prošle godine je dva puta izgubio u Rimu. U šampionatu je bilo 3:0 za "Vučicu", u kupu minimalnih 1:0.

Duel između Rome i Sampdorije počinje u 21 čas.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pedjaa11
Monday, 16.03.2015
15:51

Pa bolje mu je Roma svakako od nekog drugog italijanskog kluba jer ima perspektivnu ekipu kojoj samo treba vratiti vjeru u sebe.